Inschrijven

Bachelor Geneeskunde

Aanmelden voor een bacheloropleiding van de Erasmus Universiteit Rotterdam kan via Studielink, op www.eur.nl/studielink. Je maakt daar een account aan en selecteert de opleiding van je keuze. Daarna komt de EUR in actie. Wij kijken of jij toegelaten kunt worden voor je gekozen opleiding en sturen je meer informatie. Ga dus snel naar Studielink op www.eur.nl/studielink.

Contact

Heb je praktische vragen over inschrijven en studiekosten? Neem contact op met het Erasmus Student Service Centrum, tel: (010)-4082323 of kijk op www.eur.nl/essc/ask.

Met al je andere vragen kun je terecht bij studievoorlichting@remove-this.erasmusmc.nl. We staan je graag te woord!

Meer info op de website

Op onze website vertellen we je graag meer.
Handige links voor jou zijn:
Studiekeuzewebsite: www.eur.nl/bachelor
Voorlichtingskalender: www.eur.nl/bachelor/voorlichtingskalender
Bekijk video’s op www.youtube.com/erasmusuniversity
Blijf op de hoogte via: www.facebook.com/erasmusuniversity

Evenementen

Op de Bachelor Open Dag kun je kennis maken met de studie, de docenten en aan huidige Geneeskundestudenten je vragen stellen. Wil je een dag echte colleges volgen? Meld je dan aan voor een Meeloopdag. Dan voel je hoe het is om Geneeskundestudent aan de Erasmus Universiteit te zijn. Ook is er elk jaar in de zomervakantie een Summerschool, een week lang studeren speciaal voor studenten die 5 vwo succesvol hebben afgerond. Alle evenementen vind je op: www.eur.nl/bachelor/voorlichtingskalender.