Inschrijven

Dubbele bachelor en master in Economie en Recht (mr.drs.)

inschrijven

Studiekeuzeactiviteit

In één keer de goede studie kiezen is belangrijk. Na je aanmelding vul je een vragenlijst in. Wij geven je dan advies of de studie voor jou een goede keuze is. Ons advies is gebaseerd op je slagingskans. Je krijgt veel met wiskunde te maken, dus je wiskundeachtergrond is doorslaggevend. Om je kans te vergroten, vragen we je misschien een wiskundecursus te doen.


Aanmelden en inschrijven

Aanmelden voor het Mr.drs.-programma? Maak op www.eur.nl/studielink een account aan en selecteer Economie en Bedrijfseconomie. Klik op de startpagina op nieuw inschrijvingsverzoek en kies Rechtsgeleerdheid/Fiscaal recht. Stuur dan een e-mail naar prof. mr. dr. L. T. Visscher: visscher@remove-this.law.eur.nl. Wij kijken dan of je aan de toelatingseisen voldoet en sturen je verdere informatie.


Let op: de deadline is 1 mei

Wil je in september beginnen met het Mr.drs.-programma? Schrijf je dan in vóór 1 mei. Je hebt dan recht op studiekeuzeactiviteiten en toelating. Na 1 mei vervalt dit recht. Tot aan het begin van het studiejaar kun je onder voorwaarden je studiekeuze veranderen.