Bachelor Open Dag

Bezoek de Bachelor Open Dag op 18 februari 2017 en kies een bacheloropleiding die bij je past!

  • Maak kennis met onze 30 bacheloropleidingen

  • Ervaar hoe het is om te studeren

Wil je kennismaken met de 30 bacheloropleidingen van de Erasmus Universiteit Rotterdam? Wil je weten hoe het voelt om in de collegebanken te zitten? Wil je ontdekken wat Rotterdam studenten te bieden heeft? Bezoek dan de Bachelor Open Dag.

Op de Bachelor Open Dag kun je presentaties over alle bacheloropleidingen bijwonen. Daarnaast staan er studievoorlichters, studenten en afgestudeerden voor je klaar om je vragen over de bacheloropleiding van je keuze te beantwoorden. Ook kun je onder leiding van een gids Rotterdam verkennen.

Voor wie?

  • Scholieren uit vwo 4, 5 en 6 die zich willen oriënteren op het aanbod van bacheloropleidingen van Erasmus University Rotterdam
  • Ouders/verzorgers van aankomende studenten die informatie willen over o.a. het studiekeuzeproces en studiefinanciering

Wanneer?

De Bachelor Open Dag vindt plaats op:

Zaterdag 18 februari 2017
10:00 - 16:00 uur

Waar?

Campus Woudestein, Erasmus University Rotterdam
Burgemeester Oudlaan 50
3062 PA Rotterdam
  • Op deze locatie vindt uitsluitend voorlichting Geneeskunde en Nanobiology plaats. Ook staan hier de informatiestands van Geneeskunde, Klinische Technologie en Nanobiology.
  • Op deze locatie vindt de Liberal Arts & Sciences campus tour en algemene inleiding Liberal Arts & Sciences plaats

 Wat?

Gedurende de Bachelor Open Dag kun je opleidingspresentaties bijwonen en de informatiemarkt bezoeken voor meer informatie over aanmeldprocedures, studiefinanciering en studiekeuze. Vanaf 11.00 uur kun je onder leiding van een ervaren gids deelnemen aan een 50 minuten durende bustour langs de highlights van Rotterdam. 's Middags kun je, onder leiding van studenten, deelnemen aan een rondleiding over de vernieuwde campus. 

Tijd

Programmaonderdeel

10.00 - 15.45 uur

Presentaties opleidingen

10.00 - 16.00 uur

Informatiemarkt

11.00 - 16.00 uur

Bustour

12.00 - 16.00 uur

Campustour

 

Verhalen van bezoekers

Joanne (16)

"Iets sociaals én economisch."

Sanne (16)

“Geschiedenis studeren en daarna zelf lesgeven”

Yannick (18)

“Mijn moeder vindt het hier gelukkig ook leuk ;-)”