Routebeschrijving Erasmus University College

Bachelor Open Dag

Routebeschrijving openbaar vervoer

Erasmus University College is met het openbaar vervoer uitstekend bereikbaar. Erasmus University College beschikt niet over voldoende parkeergelegenheid om iedere bezoeker een parkeerplek te bieden. Om deze redenen, en de te verwachten drukte, raden we je ten zeerste aan om met het openbaar vervoer naar de Bachelor Open Dag te komen. 

Plan mijn reis

Vanaf station Rotterdam Centraal:

  • met tram 8 richting Kleiweg. Uitstappen bij halte Meent.
  • met tram 7 richting Woudestein. Uitstappen bij halte Meent.

Vanaf station Rotterdam Blaak:

  • lopen circa 6 minuten

Routebeschrijving auto, P+R

Indien je toch met eigen vervoer komt, dan kun je gebruik maken van diverse P+R-terreinen in Rotterdam. Op deze P+R-terreinen geldt gratis parkeren wanneer je verder reist met het openbaar vervoer. Je kunt gebruik maken van de volgende P+R-terreinen:

Erasmus University College ligt in het Stadscentrum. Neem vanaf de A16 (uit beide richtingen) de afslag Centrum (afrit 25). Volg op de rotonde Kralingse Plein de borden Centrum (Abram van Rijckevorselweg). Ga bij de eerstvolgende verkeerslichten rechtdoor voorbij het park Oude Plantage totdat je op de Maasboulevard rijdt. Ga bij de Oostmolenwerf naar rechts totdat je op Oostplein uitkomt. Hier ga je naar links de Burgemeester van Walsumweg op. Deze weg volg je tot vlak voor de Kubuswoningen waar je naar rechts de Mariniersweg op gaat. Vervolgens bij de tweede afslag naar links, de Vogelenzang op om Erasmus University College te bereiken.

Gezien de te verwachten drukte adviseren we je om voldoende tijd uit te trekken om Erasmus University College te bereiken. Zorg dat je minimaal een half uur voor aanvang van je eerste sessie aanwezig bent.

Van Campus Woudestein naar Erasmus University College