Fiscale Economie

Particulieren, stichtingen, verenigingen, instellingen en bedrijven: de fiscus raakt ons allemaal. Voor vraagstukken die onze belastingcenten raken, is fiscale en juridische kennis hard nodig.

Waarom Erasmus Proefstuderen Fiscale Economie?

Overweeg je om Fiscale Economie te studeren in Rotterdam? Of heb je interesse in fiscale vraagstukken maar weet je niet precies wat het inhoudt om Fiscale Economie te studeren? Dan is Erasmus Proefstuderen Fiscale Economie iets voor jou!

Doelgroep

Erasmus Proefstuderen Fiscale Economie is bedoeld voor:

  • Scholieren uit 5 en 6 VWO, die zich willen verdiepen in de bacheloropleiding Fiscale Economie van de Erasmus Universiteit Rotterdam

Programma

31 januari

Tijdens dit ééndaags programma verdiep je je in de opleiding Fiscale Economie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Je volgt een aantal hoorcolleges en een practicumcollege. Tijdens de lunch kun je je vragen over de opleiding stellen aan huidige studenten Fiscale Economie.

Aanmelden

Aanmelden voor Erasmus Proefstuderen Fiscale Economie is mogelijk vanaf begin oktober. Je meldt je als volgt aan:

  1. Vul het online aanmeldformulier in
  2. Schrijf je motivatie op (veld verschijnt nadat je op button 'Meld je aan' hebt geklikt):  

    Geef een korte toelichting waarom jij naar dit evenement wilt komen. Geef bijvoorbeeld aan welke activiteiten je al hebt ondernomen om tot een studiekeuze te komen, wat vind je interessant aan de studie en waarom denk je dat Proefstuderen jou kan helpen in jouw studiekeuze? O.a. op basis van deze motivatie, informeren wij jou of jij kunt deelnemen aan dit evenement.

Aanmelden is mogelijk tot 20 januari 2017. Let op: De aanmelding sluit eerder als het maximum aantal deelnemers is bereikt.

HELAAS, AANMELDEN VOOR PROEFSTUDEREN BACHELOR IN FISCALE ECONOMIE IS NIET MEER MOGELIJK.

Contact

Studievoorlichter Fiscale Economie:
Rick Salomé
Tel: 010-4082978
E-mail: salome@remove-this.ese.eur.nl