Aangenaam studeren en werken in een stimulerende omgeving

Met de afronding van Campus in Ontwikkeling I is het eerste deel van het masterplan klaar: een heldere plattegrond, meer uitzicht op groen en minder op auto’s, een cultureel en bruisend campushart en uitbreiding van studentenhuisvesting. Met veel vertrouwen en ambitie is er besloten om de volgende fase in te gaan: ‘Campus in Ontwikkeling II’. 

CiO II is gebaseerd op concrete wensen en behoeften vanuit de faculteiten en studenten. In deze fase worden 3 clusters van activiteiten uitgevoerd: nieuwbouw, verbouw en herinrichting van bestaande gebouwen en het verder ontwikkelen van het terrein. Zo bouwt de EUR de komende jaren aan een groter aanbod van kleine collegezalen, studieplekken en faciliteiten. 

De nieuwe plannen stelt de EUR in staat om de aantrekkingskracht op (internationale) studenten, onderzoekers en onderwijspersoneel verder te vergroten door een stimulerende omgeving te creëren waar het, nu en in de toekomst, aangenaam studeren en werken is, groter aanbod van kleine collegezalen, studieplekken en faciliteiten. 

Met ‘Campus in Ontwikkeling II’ investeert de Erasmus Universiteit Rotterdam opnieuw in de verbetering van haar studie- en werkomgeving.   In het boekwerk 'Aangenaam studeren en werken in een stimulerende omgeving' kun je lezen over de plannen die we hiervoor hebben.        

Moderne Onderwijsomgevingen

Nu in gebruik

Moderne Onderwijsomgevingen

Moderne Kantooromgevingen

Nu in gebruik

Moderne Kantooromgevingen

Parkeergarage & Erasmus Plaza

Nu in gebruik

Parkeergarage & Erasmus Plaza

Campusterrein

Nu in gebruik

Campusterrein

Retail-Food

Nu in gebruik

Retail-Food