Van der Goot Building M5-M8

In januari 2014 is de verbouwing gestart op de 5e tot en met de 8e etage van de Van der Goot Building. Hier werd een inspirerende, verbindende, functionele en lichte werkplekomgeving gerealiseerd voor de Erasmus School of History, Culture & Communication. Begin november 2014 hebben de ESHCC'ers hun intrek genomen in de open kantooromgeving. 

De glazen wanden aan weerszijden van de breed opgezette gangen bieden een weids uitzicht en laten een zee van licht toe. De houten kasten op de kamers, ingebouwd in de glazen wanden, steken uit in de gangen. Zo beperken ze de inkijk en geven tegelijk de gangen een speels accent. De stijl is sober en enigszins industrieel: lichte kleuren, strakke meubels en zichtbare installaties aan het plafond. Het zijn overwegend meerpersoonskamers geworden. Om interactie te stimuleren werd er ook gekozen voor voldoende ontmoetingsruimtes.