Renovatie Bibliotheekgebouw

Het Bibliotheekgebouw wordt gerenoveerd om klaar te zijn voor de toekomst en om aan te sluiten bij de huidige en toekomstige manier van studeren en werken. De bibliotheek wordt lichter, ruimer, toegankelijker en overzichtelijker: een stimulerende omgeving om te studeren, samen te werken en elkaar te ontmoeten. Inclusief 900 goed uitgeruste, moderne studieplekken en een nieuwe entree aan de Institutenlaan. De renovatie is gestart in november 2015. 

Verwijderen inrichting, plafonds & asbest

Verwijderen inrichting, plafonds & asbest

Planning

Bouwactiviteit 

Startdatum 

Gereed 

Start renovatie november 2015voorjaar 2017
Asbestsanering november 2015 juli 2016 
GevelwerkzaamhedenFebruari 2016 juni 2016 
Ingebruikname Bibliotheekgebouw voorjaar 2017voorjaar 2017 

Vragen?

Meer weten over de renovatie van het Bibliotheekgebouw?  
Neem dan contact op met de Frontoffice van het University Support Centre: 

campusunderconstruction@eur.nl
Projectleider: Marcel Quanz