CIO Office

Binnen de EUR gaat heel veel informatie rond. Zowel in het onderwijs, het onderzoek als in de bedrijfsvoering zijn medewerkers en studenten voor het goed kunnen werken en studeren afhankelijk van informatie. Het CIO-office zorgt ervoor dat de informatiehuishouding goed op orde is, en meebeweegt met de ambitie en ontwikkelingen van de organisatie.

Informatiemanagement vertaalt de informatiebehoefte van gebruikers naar ICT-middelen en technologieën die nodig zijn om die behoefte te vervullen. Daarmee kunnen we informatie zo inzetten dat het onderwijs en onderzoek naar een nog hoger niveau worden getild. Om dat zo goed mogelijk te kunnen doen werkt het CIO-Office nauw samen met collega’s uit de informatiekolom.

Gedragen strategie

Op het moment is het CIO-Office bezig met het samenstellen van de informatiestrategie voor de komende jaren. We maken daarvoor graag gebruik van de wensen en ideeën van medewerkers en studenten. We vragen hen naar de wensen en eisen die zij hebben op het gebied van informatie, en combineren dat met de ambities uit de EUR-strategie. Om er zo voor te zorgen dat de informatiestrategie zo goed mogelijk aansluit op de gewenste situatie. 

Simpel, gastvrij, robuust en kosteneffectief

Om de informatiehuishouding in goede banen te leiden maken we gebruik van verschillende middelen en methodieken. Zo werken we onder architectuur, zorgen we voor goede i-governance en houden we ons intensief bezig met informatiebeveiliging en privacy. Het doel is om de informatievoorziening aan de EUR simpel, gastvrij, robuust en kosteneffectief te maken.

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen