Zalenverhuur

Op campus Woudestein hebben we een breed scala aan zalen die bestemd zijn voor de verhuur. Zo kunt u bij ons terecht wanneer u een groot congres of evenement wilt organiseren maar ook als u een geschikte ruimte zoekt voor bijvoorbeeld een training of een vergadering.

De verhuurzalen bevinden zich in Van der Goot Building. Wanneer u specifieke wensen heeft voor een onderwijszaal in één van de andere gebouwen of van het buitenterrein gebruik wenst te maken behoort dit ook tot de mogelijkheden.

Congreszalen in het Van der Goot Building

In 1994 is Van der Goot Building (Erasmus Expo- en Congrescentrum) geopend. In dit gebouw bevinden zich zalen van 12 tot 921 personen. De meerderheid van de zalen in dit gebouw wordt gebruikt voor onderwijsdoeleinden zoals colleges of tentamens, maar er bevinden zich ook enkele zalen voor de verhuur. Door het gebruik van leisteen, rvs en beton leent het congresgebouw zich voor vele soorten en kleuren decoratie.

Informatie en reserveringen zalenverhuur Erasmus Universiteit Rotterdam

Wanneer u onderdeel bent van een studentenvereniging of faculteit en in die hoedanigheid van onderwijszalen gebruik mag maken, kunt u het aanvraagformulier RFB van de afdeling Room and Facilities Bookings invullen.

De afdeling Conference & Event Services (CES) staat dagelijks voor u klaar voor overige reserveringen. U kunt ons bereiken op (010) 408 1081 en via de mail, of het aanvraagformulier CES invullen.

Winkel- of kantoorruimte huren?

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen