Zalenverhuur

Op campus Woudestein hebben we een breed scala aan zalen die bestemd zijn voor de verhuur. Zo kunt u bij ons terecht wanneer u een groot congres of evenement wilt organiseren maar ook als u een geschikte ruimte zoekt voor bijvoorbeeld een training of een vergadering.

De verhuurzalen bevinden zich in Van der Goot Building en Tinbergen Building (Faculty Club). Wanneer u specifieke wensen heeft voor een onderwijszaal in één van de andere gebouwen of van het buitenterrein gebruik wenst te maken behoort dit ook tot de mogelijkheden.

Congreszalen in het Van der Goot Building

In 1994 is Van der Goot Building (Erasmus Expo- en Congrescentrum) geopend. In dit gebouw bevinden zich zalen van 12 tot 921 personen. De meerderheid van de zalen in dit gebouw wordt gebruikt voor de verhuur maar er bevinden zich ook enkele zalen ten behoeve van onderwijsdoeleinden zoals colleges of tentamens. Door het gebruik van leisteen, rvs en beton leent het congresgebouw zich voor vele soorten en kleuren decoratie.

Faculty Club

Op de 17e etage van Tinbergen Building bevindt zich de Faculty Club. In deze club hebben we 6 representatieve zalen variërend van 10 tot 42 personen en een restaurant. Alle zalen op deze verdieping en het restaurant hebben een schitterend uitzicht over de stad Rotterdam.
De verwachting is dat Tinbergen Building in 2022 tijdelijk wordt gesloten in verband met renovatiewerkzaamheden. De Faculty Club zal worden uitgebreid qua zalen en catermogelijkheden, de ontwerpplannen zijn veelbelovend!

Informatie en reserveringen zalenverhuur Erasmus Universiteit Rotterdam

Wanneer u onderdeel bent van een studentenvereniging of faculteit en in die hoedanigheid van onderwijszalen gebruik mag maken, kunt u het aanvraagformulier RFB van de afdeling Room and Facilities Bookings invullen.

De afdeling Conference & Event Services (CES) staat dagelijks voor u klaar voor overige reserveringen. U kunt ons bereiken op (010) 408 1081 en via de mail, of het aanvraagformulier CES invullen.

Winkel- of kantoorruimte huren?

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen