26 t/m 30 persoonszalen

Deze zalen bevinden zich in de Van der Goot Building en Tinbergen Building (Faculty Club).

De 26-persoonszaal in de Van der Goot Building is voorzien van los meubilair in een u-vorm. Deze zaal is voorzien van een beamer, whiteboard, flipover, katheder en een vaste pc (enkel beschikbaar voor EUR medewerkers).

De 30-persoonszaal in de Van der Goot Building is voorzien van los meubilair (wisselende opstelling) en is voorzien van een beamer, whiteboard, flipover, katheder en een vaste pc (enkel beschikbaar voor EUR medewerkers).

In de Faculty Club zijn twee zalen voor 26 personen: de Blijdorpzaal en de Capellezaal. De Blijdorpzaal is een seminarzaal voor 26 personen. Deze zaal heeft los meubilair dat achter elkaar is opgesteld in 2 u-vormen. Deze zaal is voorzien van een beamer, whiteboard en een flipover.

De Capellezaal heeft een capaciteit van 26 personen en is een vergaderzaal met gedeeltelijk los meubilair. De docententafel is gefixeerd vanwege de aanwezige bekabeling (stroomkabel en HDMI-kabel). De zaal is voorzien van een beamer, whiteboard en een flipover.

Zaal Prinsenland 32 personen

De Prinsenlandzaal heeft een capaciteit van 30 personen en is een vergaderzaal met gedeeltelijk los meubilair. De docententafel is gefixeerd vanwege de aanwezige bekabeling (stroomkabel en HDMI-kabel). De zaal is voorzien van een beamer, whiteboard en een flipover.