26 t/m 30 persoonszalen

De volgende zalen bevinden zich in het Van der Goot Building of de Faculty Club.

Een 26-persoonszaal in het Van der Goot Building is voorzien van los meubilair in een u-vorm. Deze zaal is voorzien van een beamer, whiteboard, flipover, katheder en een vaste pc. (enkel beschikbaar voor EUR medewerker)

Een 30-persoonszaal in het Van der Goot Building is voorzien van los meubilair (wisselende opstelling) en is voorzien van een beamer, whiteboard, flipover, katheder en een vaste pc. (enkel beschikbaar voor EUR medewerker)

In de Faculty Club zijn twee zalen voor 26 personen. De Blijdorpzaal is een seminarzaal voor 26 personen. Deze zaal heeft los meubilair dat in 2 u-vormen achter elkaar is opgesteld. Deze zaal is voorzien van een beamer, whiteboard en een flipover.

De Capellezaal heeft een capaciteit van 26 personen en  is een vergaderzaal met gedeeltelijk los meubilair. De docententafel is gefixeerd vanwege de aanwezige bekabeling (stroomkabel en HDMI-kabel). De zaal is voorzien van een beamer, whiteboard en een flipover.

Zaal Prinsenland 32 personen

De Prinsenlandzaal heeft een capaciteit van 30 personen en is een vergaderzaal met gedeeltelijk los meubilair. De docententafel is gefixeerd vanwege de aanwezige bekabeling (stroomkabel en HDMI-kabel). De zaal is voorzien van een beamer, whiteboard en een flipover.