26 t/m 32 persoonszaal

Deze zalen bevinden zich in het Van der Goot Building of de Faculty Club. Een 26-persoonszaal in het Van der Goot Building is voorzien van los meubilair in een u-vorm. Deze zaal is voorzien van een beamer, whiteboard, flipover, katheder en een vaste pc.

Een 30-persoonszaal in het Van der Goot Building is voorzien van los meubilair (wisselende opstelling) en is voorzien van een beamer, whiteboard, flipover, katheder en een vaste pc.

In de Faculty Club zijn twee zalen voor 26 personen. De Blijdorpzaal is een seminarzaal voor 26 personen. Deze zaal heeft los meubilair dat in 2 u-vormen achter elkaar is opgesteld. Deze zaal is voorzien van een beamer, whiteboard en een flipover.

De Capellezaal is een vergaderzaal met los meubilair. De zaal is voorzien van een beamer, whiteboard en een flipover.

De Prinsenlandzaal is een vergaderzaal met los meubilair en heeft een capaciteit van maximaal 32 personen. De zaal is voorzien van een beamer, whiteboard en een flipover.

Zaal Prinsenland 32 personen