40 t/m 42 persoonszalen

Deze zalen bevinden zich in het Van der Goot Building, de Faculty Club of het Q Building.

Een 40-persoonszaal in het Van der Goot Building heeft los meubilair in een u-vorm. Deze zaal is voorzien van een beamer, whiteboard, flipover, vaste pc en een katheder. (enkel beschikbaar voor EUR medewerker)

Een 41-persoonszaal in het Q Building heeft vaste tafels met losse stoelen, de tafels staan in rijen achter elkaar waarbij de vloer oplopend is. De zaal is voorzien van een beamer, whiteboard, flipover en een vaste pc. (enkel beschikbaar voor EUR medewerker)

Een 42-persoonszaal in de Faculty Club heeft een amfitheateropstelling met een oplopende vloer en vast meubilair. Deze zaal is voorzien van een beamer, whiteboard en een flipover.