6 t/m 12 persoonszalen

Current facets (Pre-Master)

Deze zalen bevinden zich in het Van der Goot Building, het Q Building of de Faculty Club.

In het Q Building zijn diverse break-out zalen voor 6 tot 10 personen.  De zalen hebben los meubilair en zijn voorzien van een whiteboard. Deze zalen zijn geschikt voor vergaderingen of worden als subzaal gebruikt bij grotere zalen.

De 12 persoonszaal in het Van der Goot Building heeft los meubilair. Deze zaal is voorzien van een beamer, flipover en een vaste pc. (enkel beschikbaar voor EUR medewerker)

De 10 persoonszaal in de Faculty Club is een luxe boardroom, uitermate geschikt voor kleine vergaderingen en de ontvangst van belangrijke gasten en delegaties. Deze zaal is voorzien van een beamer en een flipover.