6 t/m 14 persoonszalen

Deze zalen bevinden zich in het Van der Goot Building, het Q Building of de Faculty Club.

In het Q Building zijn diverse break-out zalen voor 6 tot 10 personen.  De zalen hebben los meubilair en zijn voorzien van een whiteboard. Deze zalen zijn geschikt voor vergaderingen of worden als subzaal gebruikt bij grotere zalen.

De 10-persoonszaal in de Faculty Club is een luxe boardroom, uitermate geschikt voor kleine vergaderingen en de ontvangst van belangrijke gasten en delegaties. Deze zaal is voorzien van een digitaal scherm en een flipover. In het midden van de tafel is een Cable cubby aanwezig met daarin een stroompunt en HDMI-kabel. De zaal heeft een vaste opstelling.

De 12 persoonszaal in het Van der Goot Building heeft los meubilair. Deze zaal is voorzien van een beamer, flipover en een vaste pc. (enkel beschikbaar voor EUR medewerker)

Q Building - room 14 persons

De 14 persoonszaal in het Q Building heeft los meubilair. Deze zaal is voorzien van een beamer, flipover en een vaste pc (enkel beschikbaar voor EUR medewerker)