Q Building

Als passend onderkomen voor de prestigieuze masteropleidingen en luxe vergaderingen is in 1997 het Q Building verrezen. Het Q Building heeft verschillende soorten zalen en break-out rooms op de 1e en 2e verdiepingen. De Erasmus Universiteit Rotterdam kan u met het Q Building en de Faculty Club luxueuze zalen aanbieden. Als u het Q Building binnenkomt, komt u in de ruime lobby terecht. Hier kunt u genieten van een kopje koffie voordat uw bijeenkomst begint. Het Q Building bevindt zich tegenover het Sportcomplex op campus Woudestein van de Erasmus Universiteit Rotterdam. De Erasmus Universiteit is goed bereikbaar per auto en ov.

Zalen & prijzen Q Building

Bekijk hier de tarieven voor zaalhuur van Conference & Event Services.

Sartre en Descartes

 

De zalen 

Sartre en Descartes

 (Q1-01 en Q1-17) zijn beide geschikt voor 41 personen.

 

Deze zalen met vaste opstelling zijn standaard uitgerust met een vaste pc, beamer, whiteboard en een flipover.

 

Goethe en Spinoza

 

De zalen

Spinoza en Goethe 

(Q2-19 en Q2-01) zijn multifunctioneel: geschikt voor vergaderingen, cursussen, of elke andere bijeenkomst. Zaal Q2-01 is geschikt tot 20 personen en Q2-19 tot 18 personen.

 

Deze zalen zijn standaard uitgerust met los meubilair, vaste pc, whiteboard en een flipover.

 

Rousseau

 

De zaal Rousseau (Q2-09) is multifunctioneel: geschikt voor vergaderingen, cursussen, of elke andere bijeenkomst tot 18 personen. Deze zaal is standaard uitgerust met los meubilair, vaste pc, whiteboard en een flipover.

 

Break-out rooms

 

Op de 1e etage hebben we de beschikking over 3 break-out rooms voor 10 personen elk. De zalen hebben standaard een whiteboard.
De 2e etage heeft 2 break-out rooms, waarvan een voor 10 personen en de ander voor 6.

 

Let op: in het weekend is het niet mogelijk zalen te huren in het Q Building.

Meer informatie of reserveren Q Buildin

Het Q Building heeft veel verschillende mogelijkheden en een scherpe prijsstelling. U bent van harte welkom voor een rondleiding om deze mogelijkheden zelf te ervaren.  Voor een rondleiding, zaalreserveringen of meer informatie neemt u contact op met Conference & Event Services.

Erasmus Universiteit Rotterdam