Catering

De Erasmus Universiteit Rotterdam beschikt over een vaste cateraar die uw cursus, symposium of evenement uitstekend kan ondersteunen met een scala aan services.

Vitam is, bij zalenverhuur, onze huiscateraar in alle gebouwen met uitzondering van de Faculty Club.

Voor meer informatie neemt u een kijkje in de banquetingmap van Vitam of neemt u contact op per mail.

Catering Q-gebouw

Als u het Q-gebouw binnenkomt, komt u in de ruime lobby terecht. Catering in het Q-gebouw kan plaatsvinden in de zaal, of in de lobby van het gebouw.

Catering Faculty Club

Van der Linde Catering + Evenementen verzorgt naast de catering in de zalen en de lounge van de Faculty Club tevens de begeleiding van uw bijeenkomst met advisering en faciliteiten. In de Faculty Club kunt u in de Erasmus Lounge, Nieuwe Maas Lounge of Van Brienenoord Lounge genieten van een heerlijke lunch met een prachtig uitzicht op de skyline van Rotterdam. Wij verzoeken u om minimaal 2 werkdagen van tevoren te bestellen.

Van der Linde Catering + Evenementen is te bereiken op telefoon (010) 40 82752 of salesfaculty@vanderlindecatering.nl

Catering Van der Goot gebouw

In het Van der Goot gebouw zijn diverse locaties die voor catering worden uitgegeven (op basis van beschikbaarheid). Bij gebruik van zalen tot en met 41 personen kunt u in de zaal cateren.

U kunt – wanneer u zalen huurt in het Van der Goot gebouw - ook een externe cateraar inschakelen. Voor reserveringen of vragen met betrekking tot een externe cateraar neemt u contact op met Conference & Event Services.

 

Lobby Q gebouw

Uitzicht Faculty Club

Bar Faculty Club

Restaurant/Lobby Faculty Club

Caterlocaties Van der Goot gebouw