Kinderdagverblijf Partou

Ontdek Partou kinderdagverblijf

Partou kinderdagverblijf, al tientallen jaren gevestigd op de Erasmus Universiteit, maakt elke dag voor uw kind bijzonder! Een knuffel, muziek maken of buiten op ontdekkingstocht; elke dag is anders. Werkt of studeert u op de campus dan geven we u het eerste jaar ook nog eens 5% korting op de opvang.

Ontwikkeling

Bij ons voelt uw kind zich snel thuis en heeft hij plezier met leeftijdsgenootjes. Een kinderdagverblijf is ook de locatie waar kinderen hun eerste vriendschap sluiten. Met eenvoudig spelmateriaal stimuleren we dagelijks de ontwikkeling van de allerkleinsten. Daarnaast houden we rekening met het dagritme van uw kind. Voor moeders die nog borstvoeding geven, hebben we een speciale ruimte ingericht. U kunt dan elk moment van de dag langskomen om uw kind te voeden.

Verrassende activiteiten

Naast de dagelijkse activiteiten zoals buitenspelen, voorlezen en knutselen, geven we ook muziekles en peutergym. Via onze ‘Mijn Kind’ app sturen we dagelijks foto’s en korte verslagen, zodat u de dag van uw kind een beetje meebeleeft.

Voor meer informatie kijkt u op Partou.nl of neemt u contact op met manager Nicole Bijvoets via telefoonnummer 010 408 11 49 of mail burgemeesteroudlaan@remove-this.partou.nl.