Studium Generale is onderdeel van de unit Education & Student Affairs van het University Support Centre van de Erasmus Universiteit Rotterdam. Studium Generale wordt o.a. financieel ondersteund door het Erasmus Trustfonds en Erasmus Podium.

Studium Generale organiseert het hele jaar door wetenschappelijke, maatschappelijke en culturele programma's voor studenten van de Erasmus Universiteit Rotterdam.
Meer informatie >>

Agenda overzicht

Woensdag, 20 september 2017, 20:00

Open Air Cinema

Om de start van het seizoen feestelijk te openen, organiseren we (Studium Generale & ESN-Rotterdam) een filmavond in het Erasmus Paviljoen, Vanwege de weersvoorspelling kunnen wij onze beroemde Open Air Cinema niet door laten gaan, maar vertonen we de fil

Vrijdag, 22 september 2017, 17:30

UITVERKOCHT: Toen wij van Rotterdam vertrokken | Theater

In deze varende theatervoorstelling wordt de confronterende vluchtelingenproblematiek verbonden met moderne ontwikkelingen in de Rotterdamse haven. Deze voorstelling was eerder een enorm succes. Tickets zijn helaas uitverkocht.

Maandag, 25 september 2017, 16:00

Secrets are lies | 'The Circle' Bespreking

Discussieprogramma over kwesties uit The Circle (Open Air Cinema) zoals 'Secrets are lies', Privacy is theft', 'Sharing is caring' en 'full transparency'. Is The Circle realiteit geworden?

Maandag, 25 september 2017, 20:00

Open Stage Night

De maandelijkse Open Stage Night van Studium Generale en ESN Rotterdam. Muziek, Dans, Spoken Word, alles is mogelijk, zolang het past op het podium van het grand café van het Erasmus Paviljoen!

Dinsdag, 26 september 2017, 16:15

Scholars at Risk, Who are they? | Lezing

Over de bescherming van academische vrijheid

Nieuwsbrief

Ontvang je graag up-to-date informatie over onze programma's? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Bekijk hier een voorbeeld van onze laatste nieuwsbrief