Studium Generale is onderdeel van de unit Education & Student Affairs van het University Support Centre van de Erasmus Universiteit Rotterdam. Studium Generale wordt o.a. financieel ondersteund door het Erasmus Trustfonds en Erasmus Podium.

Studium Generale organiseert het hele jaar door wetenschappelijke, maatschappelijke en culturele programma's voor studenten van de Erasmus Universiteit Rotterdam.
Meer informatie >>

Agenda overzicht

Maandag, 6 november 2017, 14:15

Organiseer je eigen evenement

Wat zou jij willen programmeren als je de kans kreeg?

Dinsdag, 21 november 2017, 16:00

Digitale Detox | Lezing

Het digitale is niet meer weg te denken uit het dagelijks leven. Alleen al de smartphone biedt de mogelijkheid om altijd in contact te staan, jezelf uit te drukken of de verveling tegen te gaan. Maar wat gebeurt er als je je telefoon een tijd opzij legt?

Maandag, 27 november 2017, 19:30

Dr. House | Film & Lezing

[VOLGEBOEKT] Aan de hand van de vertoning van een House-aflevering laat professor Kushner (Erasmus MC) speciaal voor niet-medici zien wat absolute onzin is in de aflevering, wat zo uit de medische praktijk is gegrepen en deelt zijn inzichten als psychiate

Dinsdag, 28 november 2017, 20:00

I Origins | Film Special

Samen met ESN-Rotterdam, nodigen we je uit voor onze maandelijkse filmavonden in het Erasmus Paviljoen.

Woensdag, 29 november 2017, 12:30

Being a good/bad feminist | Table Talk

Table Talk is een open discussie rond een actueel topic. Deze editie zal zich focussen op wat modern feminisme inhoudt en wat het betekent om jezelf een feminist te noemen.

Nieuwsbrief

Ontvang je graag up-to-date informatie over onze programma's? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Bekijk hier een voorbeeld van onze laatste nieuwsbrief