Studium Generale is onderdeel van de unit Education & Student Affairs van het University Support Centre van de Erasmus Universiteit Rotterdam. Studium Generale wordt o.a. financieel ondersteund door het Erasmus Trustfonds en Erasmus Podium.

Studium Generale organiseert het hele jaar door wetenschappelijke, maatschappelijke en culturele programma's voor studenten van de Erasmus Universiteit Rotterdam.
Meer informatie >>

Agenda overzicht

Dinsdag, 24 Januari 2017, 12:30

Power of poison | Lunchlezing

Lezingen door hoogleraar farmacologie Jan Danser (EMC) en slangen(gif)specialist Richard Mastenbroek (Havenziekenhuis)

Maandag, 30 Januari 2017, 19:00

Erasmus Film Quiz | IFFR

Een mix van hoge en lage cultuur, van art house en Hollywood, Erasmus Universiteit en International Film Festival Rotterdam. Vereen je krachten tijdens de enige echte IFFR/EUR Film Quiz. Schrijf je ter plekke in vanaf 19.00 uur.

Dinsdag, 31 Januari 2017, 20:00

Studio Erasmus at IFFR | Talkshow

Speciale jaarlijkse filmeditie tijdens het International Film Festival Rotterdam met experts op allerlei gebied over film.

Woensdag, 1 Februari 2017, 19:00

Tiger College | Lezing & film

Een van de beste films van International Film Festival Rotterdam, voorafgegaan door een van de beste onderzoekers van de Erasmus Universiteit Rotterdam: Etienne Augé geeft voorafgaand aan de film The Future of Work and Death een (Engelstalige) introductie

Donderdag, 2 Februari 2017, 21:00

Erasmus@IFFR Film Night

Wegens doorslaggevend succes herhaald: een filmavond alleen voor studenten en medewerkers tijdens het festival. Kijk mee naar de Zweedse film A Hustler's Diary!

Nieuwsbrief

Ontvang je graag up-to-date informatie over onze programma's? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Bekijk hier een voorbeeld van onze laatste nieuwsbrief