Activiteiten buitenterrein

Erasmus Universiteit Rotterdam - Woudestein

De Erasmus Plaza is de perfecte locatie voor evenementen of kortdurende activiteiten. Er mogen echter geen evenementen in Park Noord worden gehouden; dit is uitsluitend bedoeld voor ontspanning.

Erasmus Plaza

Bij evenementen op de Erasmus Plaza kun je bijvorbeeld denken aan een openluchtbioscoop, informatiemarkt of straattheater. Ook activiteiten in het kader van evenementpromotie zijn mogelijk, zoals het uitdelen van flyers of gadgets, een poffertjeskraam of een attractie zoals een 'rodeostier'. Neem contact op met Room & Facilities Bookings voor de mogelijkheden.

Vijver

In de vijver bij de plaza en het paviljoen kunnen materialen geplaatst worden tijdens een evenement of activiteit. Neem contact op met Room & Facilities Bookings voor de mogelijkheden. Er mogen alleen drijvende objecten in de vijver geplaatst worden, aangezien er niets mag worden vastgemaakt aan zijkanten of bodem. Voorbeelden: aquaballen, roeiboot of een drijvend podium.

Promotiematerialen

Er mogen geen promotiematerialen op de plaza of in en naast de vijver worden geplaatst, zoals billboards, beach flags, stands of stoepborden.

Park Noord

Park Noord is een openbaar park en voor iedereen toegankelijk. Je kunt hier bijvoorbeeld sporten, picknicken of barbecueën. Het park is niet bestemd voor het organiseren van evenementen. Er zijn er geen voorzieningen aanwezig (bijvoorbeeld water of stroom). Maak het verblijf in het park voor alle bezoekers zo aangenaam mogelijk en zorg ervoor dat niemand last heeft van je activiteiten in het park. Eventueel afval graag in de prullenbak gooien als je weggaat; zo help je het park mooi en schoon te houden.

Zie ook

Plattegrond Erasmus Plaza (opstelplaatsen incl. aansluitingen electra & water)