Fysio- en manuele therapie Woudestein

Fysiotherapie Woudestein is een particuliere eenmanspraktijk gelegen op campus Woudestein van de Erasmus Universiteit Rotterdam. In onze praktijk kunt u terecht voor zowel fysiotherapie als voor manuele therapie.

Behandeling

Tijdens het eerste consult (intake-gesprek) analyseren we uw gezondheidsprobleem. Met deze informatie stellen we samen uw behandelplan op. In de eventuele vervolgafspraken gaan we over op de daadwerkelijke behandeling en/of begeleiding. Verder besteden wij ook aandacht aan het voorkomen van klachten (preventieve zorg) en bieden wij indien noodzakelijk nazorg aan zodat u niet in uw oude (klachten)patroon vervalt.

Behandeling vindt alleen plaats op afspraak.

Voor wie?

De praktijk is voor iedereen toegankelijk. Of u een medewerker of student bent, iedereen die enigszins is verbonden aan de EUR kan gebruik maken van onze diensten. Ook mensen die in de buurt wonen, kunnen terecht in onze praktijk.

Waar?

Fysiotherapie Woudestein is gevestigd aan Erasmus Plaza en gehuisvest in het Hatta gebouw. De praktijk is via de hoofdingang bereikbaar.

Openingstijden

De praktijk is geopend op:

 • Maandag
  08:00 - 19:00 uur
 • Dinsdag¬†
  13:30 - 18:00 uur
 • Woensdag
  08:00 - 12:00 uur
 • Donderdag
  08:00 - 19:00 uur
 • Vrijdag
  13:30 - 18:00 uur

Kosten

De kosten van de behandelingen worden geheel of gedeeltelijk vergoed door de verzekeringsmaatschappijen. De huidige prijs ligt voor fysiotherapie rond de 28 euro per consult en voor manuele therapie ligt de prijs rond 39 euro per consult.
U moet echter wel rekening houden of u verzekerd bent voor paramedische zorg. Sinds 01 januari 2005 is paramedische zorg onderdeel van de aanvullende verzekering. Als u geen aanvullende verzekering heeft, dient u het verschuldigde bedrag direct contant te voldoen.

Verwijsbrief

De praktijk is direct toegankelijk. Dit betekent dat een verwijsbrief van uw arts niet noodzakelijk is. Alleen voor chronische indicaties is wel een verwijsbrief nodig.

Meer informatie

Voor meer informatie over de praktijk kunt u vinden op www.fysiotherapiewoudestein.nl

Contact

Fysio- en manueel therapeut Dimitri Motz
Burgemeester Oudlaan 50
3062 PA Rotterdam
Tel. 010-4081874 / 06-54763441
E-mail: vragen@remove-this.fysiotherapiewoudestein
Website: www.fysiotherapiewoudestein.nl