Helpdesk

Huisstijlvraag? Binnen iedere faculteit is er een huisstijlcoördinator. Sommige organisatieonderdelen van de EUR kennen een eigen medewerker die de huisstijlzaken coördineert. Neem eerst contact op met de huisstijlcoördinator binnen uw faculteit of organisatieonderdeel. 

Promotiemateriaal evenementen
Ga je de EUR vertegenwoordigen op een evenement? Vanuit het International Office zijn diverse wervings- en promotiematerialen beschikbaar waarmee je de EUR op de juiste manier op de kaart kunt zetten. Lees meer.

Ontwerpbureaus
De Erasmus Universiteit Rotterdam werkt samen met zes ontwerpbureaus, die opereren op twee zogenaamde percelen: het perceel Vormgeving / DTP Algemeen en het perceel Vormgeving / DTP Periodieken. Voor een overzicht van bureaus, klik hier.

Drukkerijen
Drukwerk laat u maken door een van onze geselecteerde drukkers. Klik hier voor een overzicht. Bij vragen over drukwerk kunt u terecht bij de drukwerkcoördinator voor uw organisatieonderdeel. 

Vertaalbureau
BTS is de vaste vertaalpartner van de universiteit. Andere vertaalbureaus dan BTS mogen dan ook geen werk verrichten voor de Erasmus Universiteit Rotterdam. Offerteaanvragen en vertaalopdrachten plaatst u gemakkelijk en snel via de Vertaalportal. 

Advisering over huisstijl of gebruik social media
Jiska Verschoor 
huisstijl@eur.nl
T (010) 408 1239