Datum(s)

30 november en 9 december 2021

Kosten

De deelnamekosten bedragen EUR 1.800,- vrij van BTW.

De opleiding ‘Analytics Management’ gaat vooral over het managen van de inzet van analytics om de strategische roadmap binnen uw organisatie waar te maken. Het programma is zeer concreet en toegepast op het eigen werkveld. Als u bijvoorbeeld de sales wilt vergroten en meer klanten met een bepaald profiel wil aantrekken, hoe kunt u AI dan daarvoor inzetten?

Verder staat centraal het verkrijgen van een overzicht van diverse mogelijkheden van analytics en het verwerven van een conceptueel begrip van de werking van de technieken. U krijgt daarbij inzicht in de mogelijkheden en valkuilen, en een besef van de ‘do’s’ en ‘dont’s’. U leert welke analytics rollen er zijn en hoe u een analytics project succesvol kunt opzetten en aansturen. Dit rust u uit tot een ideale sparringspartner voor zowel de meer technische data scientists als de meer domeingerichte professionals van finance, HR en marketing.

Doelgroep

Dit programma richt zich op leidinggevenden, managers, bestuurders, afdelingshoofden en product owners die sturing willen geven aan de inzet van analytics binnen hun organisatie.
 

Contact

Vragen over dit programma? Wij helpen u graag verder.

Datum(s)

30 november en 9 december 2021

Kosten

De deelnamekosten bedragen EUR 1.800,- vrij van BTW.

BTW
Niet van toepassing
Begindatum
dinsdag 30 nov 2021
Tijdsduur
2 dagen
Aangeboden door
Erasmus Q-Intelligence
Discipline
Economie
Type
Executive programma
Voertaal
Nederlands
Bekostiging

private

Inschrijving

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen