Cursus Collegereeks Leiderschap, management en bestuur

Datum(s)

Januari

€2.700

Onderzoek wat leiderschap is, wat de toegevoegde waarde ervan is en hoe het in de praktijk kan worden gebracht en ontwikkeld.

Leerdoelen

Na succesvolle afronding van deze collegereeks, heeft u de volgende leerdoelen behaald:

• kennis over de waarde en legitimiteit van de functie van managers en leiders
  • inzicht in de belangrijkste leiderschapstheorieën en -stijlen, evenals belangrijke leiderschapsvraagstukken voor managers
  • inzicht in effectiviteit, efficiëntie en ethiek van managers
  • inzetbaarheid en risico’s van aangereikte managementvaardigheden afwegen en in de praktijk toepassen, bijvoorbeeld tijdsplanning, morele analyse en dialoog
  • beoordelen van verschillende besturingsmodellen op haar merites
  • onderscheiden van concepten voor de ontwikkeling van leiderschap in organisaties.

Voor wie

De collegereeks Leiderschap, management en bestuur is zeer geschikt voor professionals die hun kennis en vaardigheden op dit specifieke bedrijfskundige gebied willen vergroten.

U wordt tot de collegereeks toegelaten op basis van de volgende criteria:

• Diploma van een geaccrediteerde hbo- of wo-opleiding
  • Minimaal drie jaar relevante werkervaring op hbo werk- en denkniveau.

Open Programma's

Wil je weten welke programma het best bij jou past? Neem contact op met onze RSM programma adviseur voor meer informatie over dit programma.

In-company Programma's

Al onze programma's kunnen ook 'in-company' worden aangeboden aan een groep deelnemers van uw organisatie. Neem contact op met onze programma adviseurs om de mogelijkheden te ontdekken.

Datum(s)

Januari

€2.700

Tijdsduur