Finance & Risk Management voor Woningcorporaties

Datum(s)

Op donderdag 11 oktober 2018 is het programma weer gestart. Het is mogelijk op elk moment in het programma in te stromen.
De data van de bijeenkomsten zijn verder:

• 11, 18 en 25 oktober
  • 1, 8, 15, 22 en 29 november

De bijeenkomsten vinden plaats van 16.00 uur tot 21.00 uur (incl. maaltijd) op de campus van de Erasmus Universiteit Rotterdam.

Kosten

Het collegegeld bedraagt: €4.500,- (geen BTW verschuldigd en incl. cursusmateriaal, maaltijd, koffie, thee en frisdrank).

Indien u zich niet voor de volledige opleiding wilt inschrijven, kunt u ook één of meer modules kiezen. In dat geval bedraagt het collegegeld: €595,- per bijeenkomst.

Mirella Stander

esaa-woningcorporaties@ese.eur.nl
Kamer
Van der Goot Building, Kamer M5-40
Ruimte
Van der Goot
Burgemeester Oudlaan 50
3062 PA
Rotterdam
Postadres                       ESAA Erasmus Universiteit Rotterdam
3000 DR Rotterdam

Datum(s)

De data van de bijeenkomsten zijn verder:

• 11, 18 en 25 oktober
  • 1, 8, 15, 22 en 29 november

Kosten

BTW
Niet van toepassing
Begindatum
donderdag 11 okt 2018
Tijdsduur
8 dagen
Aangeboden door
Erasmus School of Accounting & Assurance
Discipline
Economie
Executive programma
Campus Woudestein
Bekostiging

private

Inschrijving vindt plaats door het inschrijfformulier aan ons te retourneren.

Vergelijk @count opleiding

• @title