GMAT

Datum(s)

Data: 12 oktober, 26 oktober, 9 november & 23 november

Tijd: 10:00-12:00 uur*

Online via Zoom

*lestijden zijn nog niet definitief. Indien je voorkeur uitgaat naar avondlessen op deze data, stuur dan een bericht naar ltc@eur.nl.

Kosten

Tarief 1: Studenten en medewerkers): € 185,-
Tarief 2: Overigen): € 275,-

Is het niet duidelijk onder welke tariefgroep je valt? Lees verder.

 

GMAT staat voor Graduate Management Admission Test. Heb je hulp nodig bij het kwantitatieve deel van de GMAT? Heb je de GMAT nodig voor je toelating tot (bijvoorbeeld een pre-master) IBA van de RSM? En wil je je ook graag richten op het aanleren van een examenstrategie voor het kwantitatieve deel? Het LTC helpt je graag op weg!

Wat leer je tijdens de GMAT training?

Het Language & Training Centre verzorgt een speciale online GMAT wiskunde training. De training bestaat uit een online lespakket en 4 face-to-face bijeenkomsten waarmee je wordt voorbereid op het wiskundige (kwantitatieve) gedeelte van de GMAT. Het einddoel van de training is: alle wiskundestof beheersen die je nodig hebt voor de GMAT! Dus inclusief examenstrategieën en een heleboel oefening met "echte" opgaven!

Studiebelasting

De studiebelasting van deze training is 4 x 2 lesuren plus zelfstudie en vergt veel tijd en inzet: vóór aanvang van de training ga je namelijk aan de slag met het online oefenprogramma. Tijdens en na de training werk je daarmee verder. Daarnaast krijg je speciale opdrachten om vertrouwd te raken met typische GMAT-vragen en maak je veel originele GMAT-opgaven om ervaring op te doen voor het examen. Hoeveel uren je daar precies in moet investeren, varieert en hangt sterk af van je niveau. 
Wanneer je 2 maanden na de laatste les al een examen wilt doen, moet je rekening houden met een studiebelasting van minimaal 15 uur per week vanaf de dag van je inschrijving.  

Wat is nog meer belangrijk om te weten?

 • Het internationale GMAT examen bestaat uit 4 onderdelen: 'an analytical writing assessment', 'integrated reasoning', 'a quantitative section' and 'a verbal section'.
 • We gaan er van uit dat je bij aanvang van de training bekend bent met de opzet en de eisen van de GMAT. Klik hier voor de officiele website van het GMAT examen.
 • Deze training wordt in principe in het Engels gegeven. Indien wij merken dat de groep bestaat uit enkel Nederlandssprekende deelnemers, dan zal de training (gedeeltelijk) in het Nederlands gegeven worden.
 • In 'the verbal part' van het GMAT examen wordt behoorlijk diep getest of je goed Engels beheerst. Om die reden dien je redelijk tot goed Engels te beheersen.
 • Je krijgt de beschikking over een online zelfstudiepakket ALEKS dat je de mogelijkheid biedt om je wiskundige basiskennis en je algebraïsche vaardigheden in kaart te brengen. Vervolgens biedt dit digitale leersysteem je een op maat gesneden training aan waarmee je je de ontbrekende GMAT-onderdelen eigen kunt maken. Dit systeem is 24/7 beschikbaar en je kunt alle onderdelen net zo vaak oefenen totdat je ze beheerst! Indien de training doorgaat ontvang je de bevestigingsbrief en de inlogcode voor dit programma, ongeveer twee weken voor de start van de cursus via e-mail. We raden je aan om direct met ALEKS te starten.
 • Het studiemateriaal is gedeeltelijk bij de prijs inbegrepen. De hand-outs, de syllabus en het online programma ALEKS zijn bij de prijs inbegrepen. Het boek niet, en daarom is het noodzakelijk om één van de volgende edities aan te schaffen:
  • The Official Guide for GMAT Quantitative Review 2022 (Black book, light blue letters, ISBN 978-1-119-79378-6)
  • The Official Guide for GMAT Quantitative Review 2021 (Black book, purple letters, ISBN 978-1-119-68784-9)
  • The Official Guide for GMAT Quantitative Review 2020 (Black book, pink letters, ISBN 978-1-119-57608-2)
  • The Official Guide for GMAT Quantitative Review 2019 (Black book, turquoise letters, ISBN 978-1-119-50771-0)
  • The Official Guide for GMAT Quantitative Review 2018 (Black book, purple letters, ISBN 978-1-119-38749-7)
  • The Official Guide for GMAT Quantitative Review 2017 (Blue book, ISBN 978-1-119-25391-4)
  • The Official Guide for GMAT Quantitative Review 2016 (Green book, ISBN 978-1-119-04259-4)
  • The Official Guide for GMAT Quantitative Review 2015 (White book, ISBN 978-1-118-91414-4)
  • The Official Guide for GMAT Quantitative Second Edition (Dark green book, ISBN 978-0-470-74744-5)
 • Om zoveel mogelijk uit de training te halen, adviseren wij je om ongeveer 15 uur per week aan zelfstudie te besteden. Indien je een examendatum hebt, kort nadat de training is afgelopen, dan heb je deze 15 uur per week echt nodig. Indien je examendatum in de toekomst ligt, zul je wellicht minder uren per week besteden aan zelfstudie.
 • De groepen zijn klein: minimaal 8 en maximaal 14 studenten. Let op! Bij minder dan 8 inschrijvingen behoudt het LTC het recht om de training te annuleren.
 • Aanwezigheid bij de lessen is niet verplicht, wel raadzaam.
 • De training wordt niet afgesloten met een schriftelijk examen en het officiële GMAT examen is niet inbegrepen.
 • Je ontvangt een bewijs van deelname.
 • Lees ook onze voorwaarden.

Contact

E-mail: ltc@eur.nl
Telefoon: 010 4081997
Website: Language & Training Centre

Datum(s)

Data: 12 oktober, 26 oktober, 9 november & 23 november

Tijd: 10:00-12:00 uur*

Online via Zoom

*lestijden zijn nog niet definitief. Indien je voorkeur uitgaat naar avondlessen op deze data, stuur dan een bericht naar ltc@eur.nl.

Kosten

Tarief 1: Studenten en medewerkers): € 185,-
Tarief 2: Overigen): € 275,-

Is het niet duidelijk onder welke tariefgroep je valt? Lees verder.

 

BTW
Niet van toepassing
Begindatum
dinsdag 12 okt 2021
Begindatum
Startdatum wordt later bekendgemaakt
Tijdsduur
8 weken
Aangeboden door
Taal- en Trainingscentrum
Discipline
Wiskunde
Type
Training
Voertaal
Engels
Instructievorm
online
Bekostiging

private

Inschrijving

Je kunt je inschrijven voor de GMAT training en betalen via de webshop (kies voor academisch jaar 2021). Indien je in tariefgroep 2 (overigen) valt, dien je voor tariefgroep 2 te kiezen. Alleen als je werkgever voor je betaalt en de betaling via factuur moet plaatsvinden, vragen we je vooraf contact op te nemen via e-mail om hier afspraken over te maken. 

Vergelijk @count opleiding

 • @title

  • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen