Manage your Business Intelligence

Datum(s)

26 oktober, 2 november en 9 november

Kosten

€ 2.995,- vrij van BTW (dit bedrag is incl. lesmateriaal, koffie/thee, diner en parkeerkaarten).

Het executive program Manage your Business Intelligence (MBI) draait om het managen van Business Intelligence (BI) in uw organisatie om te borgen dat u uw strategische ambities waar kunt maken. Het programma is niet technisch van aard, maar juist gericht op de aansluiting van BI op de strategische sturingsbehoefte, het ontwerp van goede BI dashboards en het werken daarmee in de praktijk.

Opleidingen over Business Intelligence (BI) gaan bijna altijd over hoe u de functionaliteiten van een BI-tool eigen maakt en hoe u daarmee dashboardrapportages kan maken. Deze opleidingen zijn vooral bedoeld voor (business) controllers, finance professionals en BI-experts die daarin zelf een actieve ontwikkelrol willen vervullen. Het management van organisaties creëert hiervoor de mogelijkheden en randvoorwaarden door BI-projecten te initiëren. Het zijn juist deze mogelijkheden, randvoorwaarden in relatie tot de beoogde eindresultaten die bepalend zijn voor het succes van deze projecten en waarover het management voorafgaand aan de start van een BI-project duidelijkheid moet geven. En niet alleen dat, het management zal ook op bepalende momenten tijdens het project eigenaarschap moeten tonen door actieve sponsoring en aansturing van het project.

Doelgroep

De opleiding is geschikt voor directieleden en senior managers die direct of indirect verantwoordelijk zijn voor de inzet van BI of die de effectiviteit van resultaatsturing met BI in de eigen organisatie willen verbeteren. Te denken valt onder meer aan CEO’s, CFO’s, CIO’s, Directeuren Strategie & Business Development en Senior (Business) Controllers.

Contact

Vragen over dit programma? Wij helpen u graag verder.

E-mailadres
opleiding-eqi@ese.eur.nl
Telefoonnummer
010 - 408 11 68

Datum(s)

26 oktober, 2 november en 9 november

Kosten

€ 2.995,- vrij van BTW (dit bedrag is incl. lesmateriaal, koffie/thee, diner en parkeerkaarten).

BTW
Niet van toepassing
Begindatum
dinsdag 26 okt 2021
Tijdsduur
3 dagen
Aangeboden door
Erasmus Q-Intelligence
Discipline
Economie
Type
Executive programma
Voertaal
Nederlands
Bekostiging

private

Inschrijving

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen