De Student Kiest: Het Rotterdams Lijsttrekkersdebat

Verkiezingen zijn niet iets wat enkel volwassenen aangaat. Ook de generatie van de toekomst beslist mee over wie in Rotterdam de komende jaren het politieke heft in handen neemt. Daarom organiseren de R.K.v.V. en Universiteitsraad het ‘De Student Kiest: Het Rotterdams Lijsttrekkersdebat’. Op zeven maart voelen studenten de lijsttrekkers van verschillende politieke partijen aan de tand via een aantal kritische stellingen over onderwerpen die studenten nauw aan het hart liggen. Wat beloven deze kandidaten aan studenten over huisvesting, veiligheid op straat en werkgelegenheid?

Op zeven maart zijn jullie allen welkom in het Erasmus Paviljoen, op campus Woudestein. Het debat start om 15.00 uur, met aansluitend een borrel. Schrijf je gratis in!

logo universiteitsraad

Schrijf je gratis in

Datum: 7 maart 2018

Tijdstip: 15.00 uur