Digital Signage TDM

Handleidingen Digital signage TDM

Ten behoeve van de Digital signage TDM op het Erasmus Universiteit Rotterdam, hebben wij de volgende handleidingen beschikbaar

U kunt de content management tool benaderen met de volgende URL: http://designer.tdmsignage.com/

Wachtwoord aanvragen

In de video tutorial Change or forgot password wordt vertoond hoe u een nieuw wachtwoord kunt opvragen.

Dit gaat via de URL : http://designer.tdmsignage.com/forgotpassword.
 

Video tutorials

Hieronder vindt u video handleidingen met betrekking tot het gebruik van TDM content management tool.

Pagina's toevoegen aan playlist

Heeft u pagina's gemaakt dan kunt u deze toevoegen aan een playlist. Een playlist kan zo worden ingesteld dat deze op 1 of meerdere signage monitoren te zien is.
 

Pagina's aanmaken

In de content management tool van TDM vindt u een aantal standaard templates welke u kunt gebruiken om pagina's aan te maken. Wanneer u een nieuwe pagina aanmaakt kunt u deze standaard templates vinden in de map "Universal". Hieronder vindt u van elke standaard template een korte instructie video. Klik op de thumbnail om de video te bekijken.

 • Nu24 news video feed

  De news video feed van Nu24 wordt automatisch geupdate met de laatste nieuwsitems. De pagina geeft het laatste nieuws weer in kleine video beelden met een titel en heeft een tijdsduur van rond de 60 seconden.

 • Photo, Title and text

  Een foto met een titel en text in de corporate huisstijl van de EUR. Met deze pagina kunt u een afbeelding of foto met een 16x9 beeldverhouding en een resolutie van 1920x1080 pixels weergeven met een korte beschrijving.

 • Photo in corporate identity

  Met deze pagina kunt u een afbeelding of foto met een 16x9 beeldverhouding en een resolutie van 1920x1080 pixels weergeven in de corporate huisstijl van de EUR.

 • Weather forecast

  De weather forcast pagina toont het weerbericht van vandaag en 2 komende dagen. Ook is er een kaart weergegeven van buienradar waar de regenbuien in worden weergegeven.

 • Website live view

  Met de website live view pagina is het mogelijk om een website weer te geven. De dynamische elementen zoals fotosliders e.d. worden ook meegenomen. De website moet wel te benaderen zijn van buiten de EUR.

 • Youtube video

  Toon een youtube video met audio. Is de audio niet gewenst dan moet u de audio op de monitor zelf uit of op mute zetten. Van de youtube video is de start en eind afspeel tijd te bepalen.