FAQ

  • Ja dat is zeker het geval. Onze wetenschappers kunnen met hun expertise van grote waarde op de werkvloer zijn. De Erasmus Universiteit Rotterdam brengt haar kennis graag in de praktijk als partner van overheid, bedrijfsleven en maatschappelijke organisaties. Het kan dan bijvoorbeeld gaan om het geven van advies of het uitvoeren van een onderzoekopdracht. Van de externe partner wordt verwacht dat deze bereid is te investeren in de samenwerking. Maar in een aantal gevallen kan er ook (aanvullende) subsidie worden aangevraagd of zijn andere partners bereid (mede) te investeren in de samenwerking. Bent u benieuwd naar een mogelijke samenwerking? Of geïnteresseerd in het toepassen van academische wetenschap voor producten en diensten? Neem dan contact met ons op.

  • Vanuit de diverse kennisgebieden binnen de EUR en de EUR Holding BV zijn er diverse mogelijkheden om een in company programma samen te stellen voor uw organisatie. In een aantal gevallen kan ook een bestaand opleidingsaanbod bruikbaar zijn. Neem contact met ons op over de mogelijkheden.

     

  • Ja. De EUR biedt een breed scala aan postacademische masters, masterclasses, executive opleidingen, deeltijdopleidingen en contractonderwijs. Kijk voor meer informatie op https://www.eur.nl/postacademisch/