College: De Mythe van de Prestatiemaatschappij

We leven in een prestatiemaatschappij en dat beïnvloedt diepgaand hoe we ons voelen, wat we denken en wat we doen. Wat betekent dit voor geluk, rijkdom en een duurzame samenleving? Wil je in je eigen en zakelijk leven hier wijzer in worden en een eigen visie over creëren? Kom naar het college en verrijk je!

Over de spreker

Arjan van Dam is expert op wat de prestatiemaatschappij met mensen doet. Hij is schrijver van de bestseller 'De kunst van het falen'. Hij promoveerde in 2020 op het onderwerp van presteren, de relatie tussen de soorten doelen die mensen zichzelf stellen en hun welbevinden. Na het college nodigen we je uit voor een heerlijke borrel in de prachtige tuin van Conferentiecentrum Samaya. Er is daar ruimte voor vragen over het college en het Executive Program 'De Betekenis van Rijkdom'. Ook programmadirecteur Natasja Naron zal aanwezig zijn en meer vertellen over het programma. 

Schrijf je hier in voor dit college waarmee je leven wordt verrijkt!

De Mythe van de Prestatiemaatschappij

Kenmerkend voor een prestatiemaatschappij is dat niet je afkomst bepaalt wat je waard bent, maar je prestaties. Als je getalenteerd bent en hard werkt kan iedereen de top bereiken, dat is het bijpassende motto. Hiermee legt de prestatiemaatschappij de weg naar rijkdom open voor iedereen. Dus je zou op je gelukkigst zijn als je het meest succesvol bent van iedereen. Maar hebben we als mens alleen maar succes en goede prestaties nodig om gelukkig te kunnen zijn? Of hebben we meer nodig dat de prestatiemaatschappij ons niet kan geven?

Wil je hier meer over horen? Meld je dan aan voor het college van Dr. Arjan van Dam, dat wordt gegeven op woensdag 29 maart van 15.30 tot 17.30 uur. Je leert hier meer over welke aspecten van de prestatiemaatschappij kunnen bijdragen aan ons geluk, waar je juist minder op moet focussen en hoe je gericht op ware rijkdom betekenisvoller kunt leven en werken.

Onderwerp college: De mythe van de prestatiemaatschappij
Spreker: Dr. Arjan van Dam
Locatie: Conferentiecentrum Samaya in Werkhoven (bij Utrecht)
Datum: woensdag 29 maart 2023
Kosten: € 50,-
Start: 15:30 uur / Inloop: 15:00 uur
Einde: 17:30 uur

Waarom dit college?

Dit college bieden we je aan omdat we mensen graag inspireren met levensveranderende, betekenisvolle inzichten. Daarnaast hopen we dat dit college voor deelnemers smaakt naar meer en dat we je terugzien in het volledige Executive Program 'De Betekenis van Rijkdom'. Sluit jij aan bij de volgende editie?

Heb je vragen over het programma?
Neem contact op met programmacoördinator Martijn van Essen via esaa-bvr@ese.eur.nl of 010-4081497.

Informatie over het volledige Executive Program

Van meer dan 15 topsprekers leer je over de ware rijkdom in het leven, vanuit verschillende perspectieven zoals filosofisch, psychologisch en economisch. Het eindelijke doel? Dat iedereen wint. Een gelukkigere klant die beter wordt bediend, toename van het werkgeluk, stijging van het rendement van de organisatie en een bijdrage aan een betere samenleving.

  • Het programma De Betekenis van Rijkdom bestaat uit 7 dagen. Het start en eindigt met een inspirerende tweedaagse op een bijzondere locatie. Tussendoor zijn er losse collegedagen en ontvang je boeiende literatuur ter voorbereiding
  • De volgende editie start in september 2023
  • Het programma is bedoeld voor: vooruitstrevende directieleden, bestuurders, beleids- en visiebepalers, ondernemers, leidinggevenden en senior-adviseurs. Met een achtergrond in economie, financiën of bedrijfskunde

Betekenis van Rijkdom - ervaring deelnemer Vincent

Martijn van Essen

Program Coordinator

E-mailadres
esaa-bvr@ese.eur.nl
Telefoonnummer
010 - 408 97 33
Adres
Burgemeester Oudlaan 50 | Van der Goot Building, Afdeling M5
3062 PA
Rotterdam

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen