Online masterclass: 'Armoede de wereld uit'

Online masterclass

We leven in een wereld met een enorm groeiende behoefte aan geluk, rijkdom en zingeving. Maar welke betekenis heeft dit? Als directie, ondernemer of financieel professional sta je dagelijks in contact met de gevolgen en impact van geld.

Een middel voor armoede en rijkdom. Óf een kans voor het creëren van een mooiere wereld?

Sprekers

Executive Program De Betekenis van Rijkdom | Erasmus Universiteit Rotterdam

Weet jij wat armoede met iemand doet? En wat doet rijkdom? Ondernemer en gastspreker Annemarie van Gaal heeft zelf ervaren hoe je in Nederland leeft vanuit armoede en weet wat rijkdom met mensen doet. Ze is bekend van televisieprogramma’s als Dragons Den, Een Dubbeltje Op Zijn Kant en Crisis in de Tent. Via allerlei kanalen inspireert ze mensen en bedrijven hoe je armoede de wereld uit kan krijgen. 

Mark Boskamp is spreker bij Executive Program De Betekenis van Rijkdom

Mark Boskamp, directeur bij Dukers & Baelemans: “Het is onze missie om te werken aan de financiële rust en gezondheid van mensen. Het mooiste beroep is naar mijn idee om zieke mensen beter te maken en het een na mooiste vak is mensen financieel gezonder te maken. Financiële rust geeft emotionele rust.” Tijdens deze masterclass gaat hij in gesprek met van Gaal.

Meld je aan en laat je inspireren

Word onderdeel van het gesprek en ga na deze gratis masterclass aan de slag met slimme “handgrepen” om armoede via bedrijven de wereld uit te helpen.

Datum: woensdag 24 mei
Tijd: 16:00 – 17:00

Waarom deze masterclass?

Deze online masterclass bieden we je aan omdat we mensen graag inspireren met levensveranderende, betekenisvolle inzichten. Daarnaast hopen we dat deze masterclass voor deelnemers smaakt naar meer en dat we je terugzien in het volledige Executive Program 'De Betekenis van Rijkdom'. 

Informatie over het volledige Executive Program

Van meer dan 20 topsprekers leer je over de ware rijkdom in het leven, vanuit verschillende perspectieven zoals filosofisch, psychologisch en economisch. Het eindelijke doel? Dat iedereen wint. Een gelukkigere klant die beter wordt bediend, toename van het werkgeluk, stijging van het rendement van de organisatie en een bijdrage aan een betere samenleving.

  • Het programma De Betekenis van Rijkdom bestaat uit 9 dagen. Het start en eindigt met een inspirerende tweedaagse op een bijzondere locatie. Tussendoor zijn er losse collegedagen en ontvang je boeiende literatuur ter voorbereiding
  • De volgende editie start 27, 28 september 2023.
  • Het programma is bedoeld voor: vooruitstrevende directieleden, bestuurders, beleids- en visiebepalers, ondernemers, leidinggevenden en senior-adviseurs. Met een achtergrond in economie, financiën of bedrijfskunde.

Betekenis van Rijkdom - ervaring deelnemer Vincent

Kim van den Anker

Program Coordinator

E-mailadres
esaa-bvr@ese.eur.nl
Telefoonnummer
010 - 408 13 28
Adres
Burgemeester Oudlaan 50 | Van der Goot Building, Afdeling M5
3062 PA
Rotterdam

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen