Losse Module Auditing (RO)

Op zoek naar meer inzicht in de algemene principes van auditing en de feitelijke toepassing als internal auditor? Schrijf je in voor onze module Auditing waarin onder andere aandacht wordt besteed aan de algemene audittheorie, de verschillende auditdisciplines en ontwikkelingen in het vakgebied. Het onderdeel auditmethodologie stelt de deelnemers in staat ontwerpkeuzes van een onderzoek te maken en te onderbouwen.

De module maakt deel uit van de post-master opleiding Internal Auditing & Advisory en de vijftiencolleges worden gegeven op vrijdagen van 27 januari tot en met 26 mei 2023 overdag. Tentaminering bestaat uit een E-learning en een opdracht. Als u deze module met een voldoende afsluit, krijgt u hiervoor vrijstelling bij inschrijving voor de tweejarige opleiding Internal Auditing & Advisory. De eisen voor toelating tot het volgen van de module Auditing zijn hetzelfde indien u zich zou inschrijven voor de reguliere opleiding.

De belangrijkste informatie van deze Module op een rij

Voor de Module Auditing (Internal Auditing & Advisory - RO) bedraagt de investering € 3.620,- inclusief tentamens en exclusief literatuur.

Er geldt een restitutieregeling van 50% korting op de gevolgde module als je je aansluitend inschrijft voor de tweejarige opleiding Internal Auditing & Advisory.

We geven fysieke colleges op de Erasmus Universiteit Rotterdam (locatie Woudestein). Voor studenten die vanwege klachten moeten thuisblijven is een livestream aanwezig. Een en ander is afhankelijk van richtlijnen vanuit de Rijksoverheid.

Voor uitgebreidere informatie (rooster, onderwerpen docenten en literatuur) kun je contact met ons opnemen via esaa-auditing@ese.eur.nl. De inschrijving zien we graag uiterlijk vrijdag 13 januari 2023 tegemoet.

Hier tref je het inschrijfformulier aan voor de Module Auditing (Internal Auditing & Advisory) aan. Jouw inschrijving zien we graag uiterlijk vrijdag 13 januari tegemoet.

Anne Abresch-Griep

Program Coordinator