Satebar

In Indonesië haal je langs de kant van de weg de beste saté. Even stilstaan met goed eten en tijd voor een praatje. Hier in Nederland ga je daarvoor naar Satebar: sinds 2005 het adres voor de allerlekkerste saté!

Erasmus Universiteit Rotterdam - WoudesteinSatebar serveert de beste Indonesische gerechten. Kies voor een gezonde maaltijd, een pittige soep of een lekkere snack. Even rustig zitten? Ook dat kan bij Satebar.

Alle saté wordt vers voor je gegrilld. En je kunt hier niet alleen voor saté terecht. Laat je verrassen door vlees-, kip-, groenten- en ramesgerechten uit de Indonesische keuken.
Heb je vragen? Stel ze gerust! We adviseren je graag in je keuze.
Selamat makan - eet smakelijk!

Geen zin in ve-tsin (en smaakversterkers)

Ve-tsin is een in Aziatische restaurants veel gebruikte smaakversterker. Helaas heeft de smaakversterker ook andere eigenschappen. Sommige mensen kunnen er bijvoorbeeld slecht tegen. Het wekt ook de eetlust op en zorgt ervoor dat je meer gaat eten zonder verzadigd te raken. Dat vinden wij bij Satebar niet echt gezond klinken. Daarom gebruiken wij geen ve-tsin in onze gerechten. Gewoon helemaal niet!

Erasmus Universiteit Rotterdam - Woudestein - restaurants

Acties Satebar

Voor onze klanten aan de Erasmus Universiteit hebben wij maandelijks een special. Daarnaast kun je sparen voor gratis drankjes of gerechten met de loyalty card.

Contactgegevens Satebar

Locatie Erasmus Food Plaza, Sanders building
Website www.satebar.nl
E-mail info@remove-this.satebar.nl

 

Reguliere openingstijden Satebar

 

Aangepaste openingstijden in de zomer

Maandag t/m vrijdag 11.00 - 21.00 uur
Zaterdagen, zon- en feestdagen

gesloten