Ophangwerkzaamheden

Het University Support Centre faciliteert alle ophangwerkzaamheden (zoals van een whiteboard, klok of werk uit de EUR-kunstcollectie) in de werkruimtes via ENGIE West Nederland BV.

De uitvoerder van de ophangwerkzaamheden bekijkt de mogelijkheden van locatie en ophangmaterialen. In geen enkel gebouw mag nog in de wanden worden geboord; alles wordt daarom uitsluitend via bevestigingsrails aan het plafond opgehangen. De op te hangen items moeten in goede staat zijn en voorzien zijn van stevige bevestigingsbeugels.

Aanvragen ophangwerkzaamheden

Aanvragen van ophangwerkzaamheden kan via de USC Front Office, (010) 40 88880.

Bij de aanvraag graag doorgeven:

  • Kamernummer
  • Aantal items
  • Bevestigingspunten
  • Voorkeursdatum voor uitvoering.

Geen zelfwerkzaamheden

Alle (ophang)werkzaamheden lopen via het University Support Centre. Het is niet toegestaan zelf iets in de werkruimte te bevestigen of op te hangen. In een aantal gebouwen op campus Woudestein bevinden zich namelijk nog gevaarlijke stoffen, zoals de Tinbergen Building, E-gebouw en de Universiteitsbibliotheek. Daarom wordt uitsluitend gewerkt met bevestigingsrails op gecontroleerde punten.

Aanvraagtijd ophangwerkzaamheden

Ophangwerkzaamheden worden in de regel binnen 5 werkdagen uitgevoerd.

NB. Bij de uitvoering van de ophangwerkzaamheden is bij voorkeur de aanvrager aanwezig om de exacte locatie aan te geven.

Kosten ophangwerkzaamheden

Voor EUR-onderdelen horen eenvoudige ophangwerkzaamheden met standaard ophangmaterialen tot de standaard dienstverlening van het USC. Er geldt echter een maximum van 4 items.

Meer items en complexere ophangwerkzaamheden worden doorberekend aan aanvrager. Het gaat bijvoorbeeld om:

  • Ophangen van grote of zware zaken
  • Groot aantal ophangwerkzaamheden (bijvoorbeeld na een verhuizing)
  • Urgente ophangwerkzaamheden.