Eurac BV (ESAA)

Erasmus Universiteit Rotterdam Accounting, Auditing & Controlling (Eurac) BV handelend onder de namen: ESAA, ICE, EHERO en EGI

Erasmus School of Accounting & Assurance (ESAA)

De Erasmus School of Accounting & Assurance is een samenwerkingsverband tussen de Erasmus School of Economics (ESE) en Eurac BV en biedt kwalitatief hoogstaand onderwijs op het gebied van accounting en assurance.

Naast dit universitaire opleidingsinstituut is de Erasmus School of Accounting & Assurance ook de thuishaven van een onderzoeksgroep op het brede terrein van accounting & assurance. Deze onderzoeksgroep doet hoogwaardig wetenschappelijk onderzoek naar de rol van accounting en assurance in het functioneren van organisaties en vermogensmarkten.

Impact Centre Erasmus (ICE)

Het Impact Centre Erasmus gebruikt haar wetenschappelijke kennis en kunde om samen met een diverse groep organisaties meer grip te krijgen op de realisatie van hun maatschappelijke ambities door vanuit impact te denken, door impact te meten en op impact te sturen.

EHERO

EHERO is een denktank, onderzoeks- en onderwijsinstituut op het gebied van geluk en is onderdeel van de Erasmus Universiteit Rotterdam. De missie van EHERO is om bij te dragen aan een groter geluk voor een groter aantal mensen. EHERO is een multidisciplinair instituut waarin onder meer economie, sociologie, psychologie, filosofie, bedrijfskunde en gezondheidszorg vertegenwoordigd zijn.

EGI

Het Erasmus Governance Institute (EGI) organiseert diverse Programma’s en Masterclasses die (aankomende) commissarissen en toezichthouders ondersteunen in de uitoefening van hun taak. Daarnaast doet  EGI toegepast onderzoek naar relevante ontwikkelingen op het gebied van governance.

ESAA: T: 010-408 1512, E: esaa-info@ese.eur.nl, W: www.eur.nl/esaa
ICE: W: www.eur.nl/ice
EHERO: W: www.eur.nl/ehero

Directeur
Prof. dr. H. Commandeur

Raad van Commissarissen
Prof. dr. E.A. de Groot, voorzitter
Drs. G.A. Bergers RA
Drs. L. Poleij