Werkgeluk

Fijn dat je mee wilt doen aan ons onderzoek. Je helpt hiermee om van jouw bedrijf een fijnere plek te maken om te werken. De enquête ‘Werkgeluk’ gaat over jouw mening over geluk in relatie tot het bedrijf waar je werkt. In deze vragenlijst wordt gevraagd naar jouw mening en gevoel over je werk, je collega’s en leidinggevenden, en ook over de nieuwe eigenaar. Wij vragen je deze enquête zoveel mogelijk vanuit jezelf in te vullen. Het invullen duurt ongeveer 15 minuten.

Alvast een aantal antwoorden op mogelijke vragen:

Wie voert dit onderzoek uit?

Het onderzoek wordt uitgevoegd door de Erasmus Happiness Research Organization (EHERO), een interdisciplinair onderzoeksinstituut naar geluk aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Ze doet dit in opdracht van Assembly Partner.

Wat gebeurt er met de gegevens van dit onderzoek?

EHERO verwerkt deze gegevens tot een rapport voor Assembly Partner. Mogelijk gebruikt EHERO de gegevens later voor verder onderzoek. De gegevens zullen niet te herleiden zijn tot personen. Het bedrijf gebruikt het onderzoeksrapport om van Assembly Partner een fijnere plek te maken om te werken.

Hoe wordt er met mijn gegevens omgegaan?

Jouw antwoorden worden strikt vertrouwelijk behandeld en worden niet gekoppeld aan je naam. Het bedrijf krijgt geen persoonlijke informatie te zien en komt dus niet te weten wie welke antwoorden heeft gegeven.

Wat moet ik doen als ik niet wil deelnemen?

Je hoeft niets te doen. Het bedrijf weet niet wie wel of niet deelneemt aan het onderzoek. Alleen is het jammer dat jouw mening verloren gaat. Je ontvangt een uitnodiging over het onderzoek. Als je niet reageert, ontvang je hierna geen berichten meer over dit onderzoek.

Verdere vragen over het onderzoek?

Neem dan via de mail contact op met:

Marjo Gruisen van het Geluksbureau: marjogruisen@gmail.com

of

Emma Pleeging van EHERO: pleeging@ese.eur.nl