Verplichte online wiskundecursussen

Deze informatie is bedoeld voor studenten die het studiekeuzeadvies hebben gekregen om de Online Wiskundecursus verplicht te doorlopen. Deze online wiskundecursussen zijn alleen bedoeld voor eerstejaars studenten Economie en Bedrijfseconomie, Econometrie en Operationele Research en Fiscale Economie van Erasmus School of Economics. Heb je geen verplichting tot het volgen van een Online Wiskundecursus, of ben je bijvoorbeeld een schakelstudent en wil je toch een cursus volgen, meld je dan aan voor de Voluntary Summer Courses.

Aanmelden

Je dient je zelf voor deze cursus aan te melden. Je moet de cursus uiterlijk op 12 augustus 2018 volledig hebben afgerond. Heb je je niet voor 1 augustus 2018 aangemeld en/of heb je de cursus niet helemaal afgerond op 14 augustus 2018 dan kan je inschrijving voor de opleiding worden geweigerd. Over de status van je inschrijving ontvang je binnen een week nadat je de cursus hebt afgerond bericht.

Aanmelding gesloten

Op dit moment is de inschrijving gesloten. Inschrijven voor de Online Wiskundecursussen is mogelijk vanaf 1 juni 2018 tot en met 31 juli 2018. Vanaf die datum vind je hier een link waarmee je je kunt inschrijven.