De UB verhuist per september tijdelijk naar Polak en V

De UB verhuist per september tijdelijk naar Polak en V

Omdat de UB vanaf september 2015 tot en met februari 2017 wordt verbouwd en gerenoveerd om klaar te zijn voor de toekomst, gaan de deuren van het bibliotheekgebouw vanaf september tijdelijk op slot. 

Een mooi ontwerp met een tal van verbeteringen ligt klaar en komt in 2017 tot leven. Tot die tijd kun je ergens anders terecht voor de diensten van de UB.

Studeren in het Polak gebouw

Om in alle rust je tentamens te leren, opdrachten te maken of scripties te schrijven, zal het Polak gebouw in de periode van de renovatie en verbouwing dienen als plek waar gestudeerd kan worden. In dit gebouw komen 900 verschillende soorten studieplekken, verspreid over de 1e, 2e en 5e etage.

Ook zal het studielandschap van FSW zich hier op de 4eetage vestigen, samen met verschillende projectruimten, open boekopstellingen en een infopunt van de UB. Voor het Erasmus Data Service Centre en de Bloomberg-class instructie kun je terecht op de 3e etage. 

Boeken lenen in het V-gebouw

In het V-gebouw zal de UB haar 2e tijdelijke thuisbasis vinden. Hier kun je terecht om boeken te lenen, printtegoed op te laden en tussen de boeken te snuffelen bij het Rotterdamsch Leeskabinet.