DNB Traineeship 2018 (Dutch Speaking students)

Een vliegende start van je carrière!

DNB is een onafhankelijke centrale bank, toezichthouder en resolutieautoriteit. Als trainee krijg je de unieke kans om in een kennisintensieve organisatie aan uiteenlopende financieel-economische vraagstukken te werken. Deze zijn niet alleen actueel en inhoudelijk uitdagend, maar ook maatschappelijk zeer relevant. In een dynamische, internationale context ontwikkel je je tot een breed inzetbare professional. Twee jaar lang draait alles om jouw inhoudelijke, professionele en persoonlijke ontwikkeling. Met het traineeship van DNB leg je een sterk fundament voor je verdere carrière.

Wil je weten hoe je werkzaamheden als trainee bij DNB eruit kunnen zien? Lees dan de testimonials van onze trainees.

Voor ambitieuze academici

Het traineeship is bedoeld voor ambitieuze academici met een scherp analytisch vermogen. Je bent nieuwsgierig en breed georiënteerd. Je leert snel, neemt initiatief en geeft niet op bij tegenslag. Ook ben je gericht op samenwerking en verbetering van de organisatie. Uiteraard heb je affiniteit met financieel-economische en maatschappelijke onderwerpen. Vanuit je eigen expertise kun je je ontwikkelen binnen de diversiteit aan taken van DNB.

Benieuwd?

Wil je weten hoe je werkzaamheden als trainee bij DNB eruit kunnen zien?

Meer weten?

Heb je vragen of wil je persoonlijk contact over het DNB traineeship? Bel dan met Adriëtte Hummel en Birgit van Winden, campus recruiters, 06 1507 8592 of stuur een e-mail naar traineeship@dnb.nl.