Marloek Hoogewoud

Bij Rechten ben je veel bezig met taal, terwijl Economie meer op wiskunde gericht is, waardoor studeren afwisselend en uitdagend blijft.

Marlouk Hoogewoud

Student Dubbele bachelor en master in Economie en Recht

Op de middelbare school had ik geen idee wat ik wilde studeren. Er waren zoveel interessante opties. Uiteindelijk kwam ik terecht bij Economie en Bedrijfseconomie en Rechten. Een keuze kon ik niet maken, dus ik besloot voor de combinatie te gaan.

Bij Rechten ben je veel bezig met taal, terwijl Economie meer op wiskunde gericht is, waardoor studeren afwisselend en uitdagend blijft. Daarnaast is het een goede manier om je breed te oriƫnteren en je te onderscheiden van andere studenten. Deze combinatiestudie is echt uniek in Rotterdam!

Veel mensen denken dat je door twee studies geen tijd meer over hebt voor nevenactiviteiten. Dit is echter niet het geval: ik ben in mijn eerste jaar direct op kamers gegaan, zodat ik me volledig in het studentenleven kon storten. Ik ben lid geworden van een studentenvereniging en heb een commissie gedaan bij de Economische Faculteitsvereniging Rotterdam (EFR). Verder had ik nog tijd om te sporten en te werken. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat je alleen maar aan het studeren bent. Dit is de perfecte studie voor ambitieuze en actieve studenten.

Compare @count study programme

  • @title

    • Duration: @duration
Compare study programmes