Ramon de Jager

Na het afronden van deze master beschik je over dermate veel kennis, dat de overstap naar de praktijk vrij eenvoudig is te maken.

Ramon de Jager

Alumnus master Arbeidsrecht 2019-2020

Mijn naam is Ramon de Jager en ik ben momenteel werkzaam als juridisch medewerker bij de Stichting Rechtsbijstand ZLM in Goes. Deze stichting verleent rechtsbijstand aan verzekerden van ZLM Verzekeringen.

Mijn werkzaamheden bestaan uit het behandelen van rechtsbijstandsverzoeken van onze verzekerden. Een dergelijk verzoek houdt de ene keer het geven van advies in, de andere keer is dit het van A tot Z zelfstandig behandelen van een dossier. Deze zelfstandigheid is het allermooiste van mijn werk. Hierdoor ben ik zelf volledig verantwoordelijk voor de behandeling van mijn zaken en bepaal ik dus ook zelf mijn plan van aanpak. Zo gebeurde het recent dat een zaak begon met een advies over een concurrentiebeding en eindigde in een kort geding. Doordat ik deze zaak vanaf het advies tot en met de procedure zelf mocht doen, doe ik snel veel ervaring op in de arbeidsrechtelijke praktijk.

De arbeidsrechtelijke praktijk draait, zeker in coronatijd, op volle toeren. Werkgevers willen massaal arbeidsvoorwaarden eenzijdig wijzigen, vaststellingsovereenkomsten sluiten en onderdelen van slecht draaiende bedrijven overnemen. Alle arbeidsrechtelijke aspecten die bij deze onderwerpen een rol spelen, zijn tijdens de master uitvoerig aan bod gekomen. Na het afronden van deze master beschik je dus over dermate veel kennis, dat de overstap naar de praktijk vrij eenvoudig is te maken. Dit zorgt ervoor dat je met veel vertrouwen aan je werkzame leven kunt beginnen. Wie wil dat nou niet?

Compare @count study programme

  • @title

    • Duration: @duration
Compare study programmes