Seminar Retail en Parkeren

Retail en parkeren, ze kunnen niet met én niet zonder elkaar. Althans zo lijkt het. Visies en praktijkvoorbeelden rollen over elkaar heen. En niet zelden wordt de kleur bepaald door de achtergrond van de afzender. Tijd voor duidelijkheid. Tijd voor het unieke seminar Retail en Parkeren op 20 juni op de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Reserveer vandaag nog een van de 150 beschikbare plaatsen.

De vooraanstaande wetenschappers Cor Molenaar en Giuliano Mingardo nodigen u van harte uit voor dit eenmalige, interactieve seminar. Deze specialisten op het gebied van retail en parkeren:

  • delen graag de laatste inzichten op het gebied van winkelgebieden, koopgedrag, keuzepatronen, parkeerbeleid en –effectiviteit met u. 
  • leggen u, onder professionele leiding van Brigit Gerritse , directeur van de Nationale Raad Winkelcentra, een aantal stellingen voor.
  • en maken de vertaalslag naar uw praktijk . U gaat onder meer met een concrete checklist naar huis.

Gerritse is enthousiast over het initiatief en nodigt vertegenwoordigers uit beide sectoren van harte uit om mee te praten: “Ik hoop en verwacht dat het seminar ons leert feiten van fictie te onderscheiden. Geen universele waarheden, maar wel direct toepasbare kennis én tools die ons helpen om elk individueel vraagstuk samen op te lossen.”

Meer informatie vindt u op de website van het seminar