Webinar HR Analytics

Einddatum

dinsdag, 23 jun 2020, 17:00

Ticket informatie

Op dit moment is het webinar volgeboekt. U kunt zich nog wel aanmelden voor het webinar HR Analytics op 25 juni om 10:00 uur.

Data Analytics is van steeds grotere meerwaarde voor organisaties. Ook op het gebied van Human Resource Management worden steeds meer inzichten verkregen door data-analyses en kunnen beslissingen ondersteund worden door data. Mogelijke vragen die beantwoord kunnen worden zijn:

• Wat is de loonkloof tussen mannen en vrouwen in uw organisatie?
  • Welke karakteristieken horen bij goed leiderschap en hoe is dit te stimuleren?
  • Welke interventies kunnen verzuim aantoonbaar verminderen?

Bent u benieuwd wat Data Analytics concreet kan betekenen in uw HR-praktijk? Wat er benodigd is om data-gedreven beslissingen te nemen op het gebied van bijvoorbeeld medewerkersverzuim, -mobiliteit en -effectiviteit of het aantrekken en behouden van talent?

Erasmus Q-Intelligence organiseert op 23 en 25 juni 2020 een webinar ‘HR Analytics’. Daarbij gaan we in op de implementatie van HR Analytics in de organisatie, maar ook op velerlei praktijkvoorbeelden. Eén van de thema’s waar we extra verdieping in zoeken is het thema ‘Loon & Geslacht’.

Het webinar start op 23 juni om 15.00 uur (vol) en op 25 juni om 10.00 uur en u krijgt presentaties van:

Introductie en implementatie van HR Analytics
door Max van Liemt MSc, docent Hogeschool Leiden
 Praktijkvoorbeelden van HR Analytics
door dr. Koen Bel, data scientist Erasmus Q-Intelligence
 Een demonstratie van het thema 'Loon & Geslacht' (o.a. uitgevoerd voor APG)
door dr. Koen Bel, data scientist Erasmus Q-Intelligence
Meer informatie

Erasmus Q-intelligence is verbonden aan het Econometrisch Instituut van de Erasmus Universiteit Rotterdam. Wij leveren oplossingen voor data gerelateerde vraagstukken in de vorm van advies en onderwijs. Zo hebben we voor verschillende organisaties HR Analytics in de praktijk gebracht. Daarnaast bieden wij in het onderwijsprogramma ‘Executive Program HR Analytics’ inzichten in de toepassingen op HR-gebied.