Executive Program Data Analytics for Management

Het programma van de voorlichtingsbijeenkomst op 18 juni 2018 ziet er als volgt uit:

16.00 - 16.20 uur:

Ontvangst

16.20 - 16.50 uur:

Opening  & informatie opleiding  - Dr. Ronald Huisman

16.50 - 17.10 uur:

Data Analyse: het zoeken naar verbanden - Dr. Koen Bel

17.10 - 17.40 uur:

Beslissen op basis van data    - Dr. Kristiaan Glorie

17:40 –18:00 uur

Q&A

Het programma wordt afgesloten met een hapje en een drankje.

Dit Executive Program bestaat uit 7 collegedagen en richt zich op directeuren, (financieel) managers, (bedrijfs)economen, bedrijfskundigen, beleidsmakers, beleidsadviseurs, controllers, accountants, financieel adviseurs en commissarissen. In het algemeen hebben de deelnemers een universitaire- of HBO-achtergrond, in combinatie met een aantal jaren werkervaring.

Met het volgen van dit programma betreden de deelnemers een nieuw terrein van analyse, namelijk: kwantitatieve analyse van data betrekking hebbend op het eigen werkveld of de eigen discipline. Dit programma is speciaal geschikt voor directeuren, managers en controllers die meer willen halen uit de data analyse-afdeling en -onderzoeken van hun organisatie. Indien men na afloop van de cursus een verdere verdieping zoekt, staat de weg open naar meer geavanceerde programma’s zoals de Postacademische Opleiding  ‘Data & Business Analytics’.

 

Het Executive Program Data Analytics for Management start op 18 september 2018.

Kosten voor deelname bedragen € 5.495,-- (vrij van btw). Dit bedrag is inclusief lesmateriaal, lichte maaltijd, koffie/thee en parkeerkaarten.

We vinden het belangrijk om deelnemers goed te begeleiden. Daarom geldt er een groepsgrootte van maximaal 25 deelnemers. De ervaring leert dat de plekken snel vergeven zijn. Het inschrijfformulier voor deelname in februari kunt u downloaden via de button bovenaan deze pagina.

  • Erasmus Q-Intelligence is als onderwijsinstelling erkend door de NBA (Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants) en is daardoor gerechtigd PE-uren toe te kennen aan onderwijsactiviteiten. Dit programma bestaat uit 28 PE-uren.