Executive Program Data Analytics voor Marketing Engineering

Dit Executive Program bestaat uit 7 collegedagen en richt zich op marketingspecialisten, zoals beleidsondersteuners, marketing analisten, marketing managers en sales managers. Deelnemers 
beschikken over marketingkennis op post-HBO niveau en hebben affiniteit met kwantitatieve analyse.

Dit programma biedt deelnemers inzicht in de mogelijkheden van Data Analytics binnen hun Eigen vakgebied Marketing. Deelnemers maken kennis met beproefde methoden en toepassingen om hun marketing belissingen een stevige data-gedreven basis te geven.

 

Het Executive Program Data Analytics voor Marketing Engineering vindt plaats in het najaar van 2018.

De specifieke data zijn binnenkort bekend. Als u daarvan op de hoogte gehouden wilt worden dan kunt u ons een mail sturen.

De kosten voor dit programma bedragen € 5.495,--vrij van btw. Dit bedrag is inclusief cursusmateriaal, lichte maaltijd, koffie/thee en parkeerkaarten.

We vinden het belangrijk om deelnemers goed te begeleiden. Daarom geldt er een groepsgrootte van maximaal 25 deelnemers.

  • Erasmus Q-Intelligence is als onderwijsinstelling erkend door de NBA (Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants) en is daardoor gerechtigd PE-uren toe te kennen aan onderwijsactiviteiten. Dit programma bestaat uit 28 PE-uren.