Executive Program Strategische Kijk op Data Analytics

Het programma van de voorlichtingsbijeenkomst op 24 mei 2018 ziet er als volgt uit:

16.00 - 16.20Ontvangst
16.20 - 16.40

Welkom en introductie van de opleiding - dr. Willem Peter de Ridder

16.40 - 17.00

Data Analytics: de hype voorbij? - dr. Michel van de Velden

17.00 - 17.20

Informatie over de opleiding en het curriculum - dr. Willem Peter de Ridder

17:20 – 17:45 Q&A
17:45 Informele afsluiting


Dit Executive Program biedt de deelnemers een framework om op een systematische wijze aan hun strategische roadmap te werken. U ontwikkelt een concreet beeld van de toekomst van uw organisatie in de digitale tijd én u bent na afloop in staat om verschillende strategische opties te identificeren. Tevens krijg u inzicht in de impact die Big Data, Data Analyse en Artificiële Intelligentie op uw organisatie hebben.
 

Doelgroep

Dit programma is bedoeld voor bestuurders, directieleden, (senior) managers, strategen en adviseurs, zowel uit de private als de publieke sector. Het programma richt zich primair op degenen die verantwoordelijk zijn voor de strategische oriëntatie van de organisatie en voor innovatie.

Het programma start op 6 maart 2018. Het collegegeld bedraagt € 6.450,-- (vrij van btw). Dit bedrag is inclusief lesmateriaal, lichte maaltijd, koffie/thee en parkeerkaarten.

We vinden het belangrijk om deelnemers goed te begeleiden. Daarom geldt er een groepsgrootte van maximaal 25 deelnemers.
 

  • Erasmus Q-Intelligence is als onderwijsinstelling erkend door de NBA (Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants) en is daardoor gerechtigd PE-uren toe te kennen aan onderwijsactiviteiten. Dit programma bestaat uit 28 PE-uren.