Business Intelligence & Descriptive Analytics
Schrijf je tot en met 1 november in met 10% introductiekorting

Postacademische opleiding Business Intelligence & Descriptive Analytics

Inleiding

De opleiding Business Intelligence & Descriptive Analytics stelt professionals in staat het besluitvormingsproces in organisaties te verbeteren door middel van de geschikte presentatie van data en het tonen van inzichten daaruit. U leert tot de kern te komen van bedrijfsvraagstukken en de voor de vraagstukken benodigde informatie op een inzichtelijke wijze weer te geven, gebruikmakend van state-of-the-art BI software.

Doelgroep

De opleiding richt zich op professionals die zich willen specialiseren in het domein van business intelligence en beschrijvende data-analyse (of wel: descriptive analytics). Omdat business intelligence binnen veel vakgebieden ingezet kan worden, staat de opleiding open voor deelnemers met uiteenlopende achtergronden.

Toelatingseisen

Om deel te kunnen nemen aan de opleiding dient men te beschikken over een afgeronde opleiding op WO of HBO- niveau. Statistische voorkennis of programmeervaardigheden zijn niet vereist.

Handig om te weten

De opleiding wordt aangeboden in twee varianten:

  • Klassikaal programma (BIDA)
  • Online programma met dezelfde mate van interactie (e-BIDA)

Het online programma is geheel gelijkwaardig aan het klassikale programma. Ook worden er speciaal voor het online programma extra responsiecolleges verzorgd, waarbij extra begeleiding wordt geboden.

Start

13 november 2020
Einde26 maart 2021
Aantal bijeenkomsten    17
Groepsgroottemax 15 voor het klassikale programma
Collegedagvrijdags van 9:30 - 16:30 uur
Collegegeld*

Klassikaal programma: € 9.600,- (dit bedrag is incl. lesmateriaal, luncHes, koffie/thee en parkeerkaarten.) 
Online programma: € 7.900,- (dit bedrag is incl. lesmateriaal en responsiecolleges.) 

* Tot en met 1 november geldt een introductiekorting van 10% op het collegegeld

Locatie

Campus Woudestein, Erasmus Universiteit Rotterdam. 

Afhankelijk van de maatregelen m.b.t. Corona vinden de colleges plaats op de campus of op een locatie in Rotterdam, waarbij de 1,5m afstand gegarandeerd kan worden.

Inschrijven
  • Erasmus Q-Intelligence is als onderwijsinstelling erkend door de NBA (Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants) en is daardoor gerechtigd PE-uren toe te kennen aan onderwijsactiviteiten. Deze gehele leergang bestaat uit 50 PE-uren