Digitale transformatie
voor commissarissen en toezichthouders

Digitale transformatie voor commissarissen en toezichthouders

Inleiding

De masterclass ‘Digitale transformatie voor commissarissen en toezichthouders’ biedt inzicht in de rol die commissarissen en toezichthouders spelen in het aanjagen én beheersen van de digitale transformatie. We bespreken waar u op moet letten en welke vragen u kunt stellen. Maakt het bestuur voldoende gebruik van de mogelijkheden? Worden de risico’s onderkend en voldoende beheerst? Is de governance bevorderend of belemmerend voor digitale innovatie? Hebben we de juiste mensen aan boord? 

Na deelname aan deze masterclass bent u in staat om:

  • Een inschatting te maken van de strategische impact van digitalisering, robotisering en kunstmatige intelligentie op het businessmodel en de concurrentie in de sector.
  • Kansen en bedreigingen van een digitale transformatie voor de onderneming in te schatten en daar gerichte vragen over te stellen.
  • Een oordeel te vormen over de effectiviteit van het leiderschap in het tijdig anticiperen en adequaat reageren op de noodzakelijke aanpassingen aan de digitale tijd.

Doelgroep

Deze masterclass is bedoeld voor commissarissen en toezichthouders, zowel in de private als de publieke sector. Specifieke ervaring met ICT of digitalisering is geen vereiste. 

Handig om te weten

Data6 & 13 november 2020
Aantal bijeenkomsten2
CollegedagVrijdags van 9:00 - 17:30 uur
Collegeld

De deelnamekosten bedragen € 2.250,-

Dit bedrag is vrij van BTW en is incl. lesmateriaal, lunch, koffie/thee en parkeerkaarten.

LocatieCampus Woudestein, Erasmus Universiteit Rotterdam
PE-uren14

 

Aanmelden
  • Erasmus Q-Intelligence is als onderwijsinstelling erkend door de NBA (Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants) en is daardoor gerechtigd PE-uren toe te kennen aan onderwijsactiviteiten. Dit programma bestaat uit 14 PE-uren.