Kunstmatige intelligentie
voor commissarissen en toezichthouders

Kunstmatige intelligentie voor commissarissen en toezichthouders

Inleiding

De eendaagse masterclass ‘Kunstmatige intelligentie voor commissarissen en toezichthouders’ biedt inzicht in de rol die commissarissen en toezichthouders spelen in het aanjagen én beheersen van toepassingen van kunstmatige intelligentie. We bespreken waar u op moet letten en welke vragen u kunt stellen. Maakt het bestuur voldoende gebruik van de mogelijkheden? Worden de risico’s onderkend en voldoende beheerst? Is de governance bevorderend of belemmerend voor digitale innovatie? Hebben we de juiste mensen aan boord?

Na deelname aan deze masterclass bent u in staat om:

  • De strategische impact van kunstmatige intelligentie op het businessmodel, de concurrentiepositie en de bedrijfsvoering te overzien.
  • De mogelijkheden en de risico’s van kunstmatige intelligentie voor de organisatie in te schatten en daar gerichte vragen over te stellen.
  • Een oordeel te vormen over de effectiviteit van het leiderschap en de rol van de RvC/RvT met betrekking tot kunstmatige intelligentie.

Doelgroep

Deze masterclass is bedoeld voor commissarissen en toezichthouders, zowel in de private als de publieke sector. Specifieke ervaring met ICT of digitalisering is geen vereiste. 

Handig om te weten

Data

Deze masterclass duurt één dag en vindt meerdere keren per jaar plaats:

23 april 2021
11 juni 2021
17 september 2021
12 november 2021

CollegedagVrijdag van 9:00 - 17:00 uur
Collegeld

De deelnamekosten bedragen € 1.100,-

Dit bedrag is vrij van BTW en is incl. lesmateriaal, lunch, koffie/thee en parkeerkaarten.

LocatieCampus Woudestein, Erasmus Universiteit Rotterdam
PE-uren6

 

Aanmelden
  • Erasmus Q-Intelligence is als onderwijsinstelling erkend door de NBA (Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants) en is daardoor gerechtigd PE-uren toe te kennen aan onderwijsactiviteiten. Dit programma bestaat uit 6 PE-uren.